• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Sobna vrata Hormann ProLine bela - visina 205 i 210 cm

Hormann
Hormann

DuraDecor vrata su visokootporna na udarce, sa glatkom belom površinom i 8 standardnih dimenzija. Sa širokim obuhvatnim štokom i bezbednosnom bravom, idealna su za kućnu i poslovnu upotrebu.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Hormann
Šifra proizvoda:
Hormann Sobna vrata
41 000.00 RSD
Neto cena: 34 166.67 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

DuraDecor visokootporna vrata za unutrašnju upotrebu

Površina DuraDecor vrata je visokootporna na udarce, što je čini idealnim izborom za unutrašnju upotrebu kako u stambenim, tako i poslovnim prostorima. Ova vrata su dostupna u beloj boji RAL9016 sa glatkom površinom (Duradecor G - Glatt) i dolaze u 8 standardnih dimenzija, prilagođenih za različite prostorne potrebe.

Karakteristike i specifikacije

Unutar ponude su vrata sa krilom debljine 40 mm, sa ispunom od ekstrudurane cevaste iverice, pružajući izvanrednu izdržljivost i kvalitet. Obuhvatni štok za zid je podešiv i može se prilagoditi za zidove širine od 8 do 32 cm. Pervajz lajsne širine 60 mm doprinosi estetskom izgledu vrata, pružajući im elegantan završetak.

Vrata dolaze sa bravom za unutrašnju upotrebu, sa opcijom izbora kvake ili doplatom za model Linea, pružajući personalizovano iskustvo korisnicima.

Prilagođeno za poslovne objekte

DuraDecor vrata su pogodna za upotrebu i u poslovnim objektima, pružajući izdržljivost i estetski izgled koji odgovara profesionalnom okruženju. Njihova visokootpornost na udarce čini ih pouzdanim izborom za visoko frekventna poslovna okruženja.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.