• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Sobna vrata Hörmann bela - visina 200 cm

Hormann
Hormann

Visokokvalitetna unutrašnja vrata, proizvedena u Nemačkoj po evropskim standardima. DuraDecor površina otporna na udarce, bela boja RAL9016, široko krilo vrata i sigurnosna brava čine ih idealnim za kućnu i poslovnu upotrebu.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Hormann
Šifra proizvoda:
Hormann Sobna vrata
36 600.00 RSD
Neto cena: 30 500.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

DuraDecor Vrata visokootporna na udarce

DuraDecor vrata se proizvode u Nemačkoj prema najvišim zahtevima Evropskog tržišta, što garantuje vrhunski kvalitet i dugotrajnost.

Karakteristike proizvoda

Površina DuraDecor vrata je visokootporna na udarce, pružajući izuzetnu izdržljivost i otpornost na oštećenja. Bela boja RAL9016 doprinosi modernom i elegantnom izgledu, koji se lako uklapa u različite enterijere.

Konstrukcija vrata

Krilo vrata debljine 40 mm sa ispunom od ekstrudurane cevaste iverice pruža izvanrednu stabilnost i čvrstoću. Obuhvatni štok za zid širine od 8 do 32 cm omogućava jednostavnu i fleksibilnu ugradnju, dok pervajz lajsne širine 60 mm doprinose estetskom izgledu vrata.

Brava i kvaka

DuraDecor vrata opremljena su bravom za unutrašnja vrata i kvakom Linea, pružajući sigurnost i jednostavnu manipulaciju prilikom otvaranja i zatvaranja vrata. Ova kombinacija čini ih pogodnim za upotrebu kako u stambenim, tako i u poslovnim objektima.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.