• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Hörmann ulazna vrata Thermo 65 - motiv 515

Hormann
Hormann

Unapredite sigurnost i izolaciju vašeg doma sa vrhunskim ulaznim vratima. Sa dimenzijama od 875x1875 mm do 1250x2250 mm, termo-prekidom, sigurnosnom bravom i garancijom od 5 godina, ova vrata su idealan izbor za vaš dom.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Hormann
Šifra proizvoda:
Hormann Ulazna vrata
193 500.00 RSD
Neto cena: 161 250.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Akcijske dimenzije ulaznih vrata

Uživajte u širokom izboru akcijskih dimenzija ulaznih vrata od 875x1875 mm do 1250x2250 mm bez doplate. Bez obzira na dimenzije koje odaberete, dobićete vrhunski proizvod visokog kvaliteta.

Visoka toplotna izolacija

Naša vrata pružaju visoku toplotnu izolaciju sa UD vrednošću do 0,87 W / (m²) K), čime se osigurava efikasno zadržavanje toplote unutar vašeg doma. Ovo vam pomaže da smanjite troškove grejanja i stvorite udobnu unutrašnju atmosferu.

Kvalitetni materijali

Naša ulazna vrata izrađena su od aluminijumskog štoka sa termo-prekidom debljine 80 mm, što ih čini izdržljivim i otpornim na spoljne uticaje. Krilo vrata debljine 65 mm pruža dodatnu čvrstoću i sigurnost, dok trostruko zaptivanje osigurava optimalnu izolaciju od spoljnih elemenata.

Sigurnost

Naša ulazna vrata opremljena su petostruko sigurnosnom bravom sa sigurnosnom lajsnom, pružajući vam mir i sigurnost. Spoljašnja ručka HB 38-2 dužine 1000 mm od nerđajućeg čelika i unutrašnja kvaka takođe su izrađene od visokokvalitetnog materijala, pružajući vam trajnu sigurnost i pouzdanost.

Opcioni dodaci

Opciono, vrata možete dobiti sa bočnim elementima koji dodatno doprinose estetici i funkcionalnosti. Na taj način možete prilagoditi vrata svojim potrebama i stilu vašeg doma.

Garancija

Sva naša ulazna vrata dolaze sa garancijom od 5 godina, pružajući vam dodatni mir uma i sigurnost u kvalitet proizvoda.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.