• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Hörmann ulazna vrata Thermo 65 - motiv 810S

Hormann
Hormann

Unapredite svoj dom sa vrhunskim ulaznim vratima sa visokom toplotnom izolacijom, sigurnosnom bravom i elegantnim aluminijumskim štokom. Dimenzije od 875x1875 mm do 1250x2250 mm bez doplate. Dodatno se mogu opremiti bočnim elementima po vašoj želji.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Hormann
Šifra proizvoda:
Hormann Ulazna vrata
227 010.00 RSD
Neto cena: 189 175.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Akcijske dimenzije ulaznih vrata

Uživajte u specijalnoj ponudi dimenzija ulaznih vrata od 875x1875 mm do 1250x2250 mm bez dodatne doplate. Ove dimenzije omogućavaju prilagođavanje vratima vašeg prostora bez kompromisa.

Visoka toplotna izolacija

Uživajte u visokoj toplotnoj izolaciji sa Ud vrednošću do 0,97 W / m² K. Ovo će vam pomoći da zadržite toplotu unutar vašeg doma i smanjite troškove grejanja.

Kvalitetni materijali

Vrata su izrađena od aluminijumskog štoka sa termo-prekidom debljine 80 mm, što obezbeđuje izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost. Krilo vrata debljine 65 mm pruža dodatnu izolaciju i sigurnost.

Sigurnost

Vrata su opremljena trostrukim zaptivanjem i 5-strukom sigurnosnom bravom sa sigurnosnom lajsnom, pružajući vam mir i sigurnost u vašem domu. Spoljašnja ručka HB 38-2 dužine 1000 mm od nerđajućeg čelika i unutrašnja kvaka takođe su izrađene od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika.

Opcionalni dodaci

Opciono, vrata se mogu opremiti bočnim elementima kako bi se dodatno prilagodila vašim potrebama i estetici vašeg prostora.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.