• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Hörmann ulazna vrata Thermo 65 - motiv 700S

Hormann
Hormann

Unapredite bezbednost i izolaciju vašeg doma sa vrhunskim ulaznim vratima. Sa aluminijumskim štokom, trostrukim zaptivanjem i petostrukom sigurnosnom bravom, ova vrata pružaju visok nivo sigurnosti. Takođe, sa visokom toplotnom izolacijom, čuvaju energiju i smanjuju troškove grejanja. Opremljena su spoljašnjom ručkom od nerđajućeg čelika i dolaze sa 5 godina garancije.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Hormann
Šifra proizvoda:
Hormann Ulazna vrata
227 010.00 RSD
Neto cena: 189 175.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Akcijske dimenzije ulaznih vrata

Dimenzije ulaznih vrata kreću se od 875x1875 mm do 1250x2250 mm bez doplate, pružajući vam mogućnost da pronađete idealnu veličinu koja odgovara vašim potrebama i prostoru ulaza.

Visoka toplotna izolacija

Uživajte u visokoj toplotnoj izolaciji sa Ud vrednošću do 0,97 W/m²K, što će vam pomoći da održite optimalnu temperaturu unutar vašeg doma i smanjite potrošnju energije.

Kvalitetni materijali

Ulazna vrata poseduju aluminijumski štok sa termo-prekidom debljine 80 mm, pružajući izuzetnu čvrstoću i izolaciju. Krilo vrata je debljine 65 mm, a trostruko zaptivanje dodatno obezbeđuje efikasnu zaštitu od spoljnih uticaja.

Sigurnost

Vaša sigurnost je od velike važnosti, stoga su ova vrata opremljena 5-strukom sigurnosnom bravom sa sigurnosnom lajsnom, pružajući vam mir i zaštitu za vas i vašu porodicu. Spoljašnja ručka HB 38-2 dužine 1000 mm od nerđajućeg čelika, zajedno sa unutrašnjom kvakom istog materijala, obezbeđuju izdržljivost i elegantan izgled.

Opciono sa bočnim elementima

Uz opciju dodavanja bočnih elemenata, možete prilagoditi ulazna vrata prema vašim željama i estetskim preferencijama, stvarajući unikatan i funkcionalan ulazni prostor.

Garancija

Sa garancijom od 5 godina, možete biti potpuno sigurni u kvalitet i trajnost ulaznih vrata, pružajući vam dodatni mir uma i sigurnost.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.