• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Hörmann ulazna vrata Thermo 65 - motiv 010

Hormann
Hormann

Unapredite bezbednost i izolaciju svog doma sa našim vrhunskim ulaznim vratima. Dimenzije od 875x1875 mm do 1250x2250 mm bez doplate. Sa aluminijumskim štokom sa termo-prekidom, visokom toplotnom izolacijom i 5-godišnjom garancijom, naša vrata pružaju sigurnost i kvalitet koji zaslužujete.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Hormann
Šifra proizvoda:
Hormann Ulazna vrata
193 200.00 RSD
Neto cena: 161 000.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Akcijske dimenzije ulaznih vrata

Odaberite dimenzije ulaznih vrata od 875x1875 mm do 1250x2250 mm bez doplate. Ove akcijske dimenzije omogućavaju vam da pronađete vrata koja savršeno odgovaraju vašim potrebama i prostoru ulaza.

Visoka toplotna izolacija

Naša vrata dolaze sa visokom toplotnom izolacijom, obezbeđujući UD vrednost do 0,87 W / (m²) K). Ovo znači da će vaš dom zadržati toplotu tokom hladnih meseci, smanjujući troškove grejanja i doprinoseći energetskoj efikasnosti.

Aluminijumski štok sa termo-prekidom

Kvalitetan aluminijumski štok sa termo-prekidom debljine 80 mm pruža izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost. Ova konstrukcija doprinosi stabilnosti vrata i sprečava gubitak toplote kroz ram vrata.

Krilo vrata

Krilo vrata je debljine 65 mm, pružajući dodatnu izolaciju i sigurnost. Ova konstrukcija čini vrata izdržljivim i otpornim na spoljne uticaje.

Trostruko zaptivanje

Vrata su opremljena trostrukim zaptivanjem kako bi se osiguralo da nema propuštanja vazduha ili toplote. Ovo obezbeđuje optimalnu izolaciju i udobnost u vašem domu.

Sigurnosne karakteristike

Naša ulazna vrata su opremljena 5-strukom sigurnosnom bravom sa sigurnosnom lajsnom, pružajući vam mir i sigurnost. Osim toga, spoljašnja ručka HB 38-2 dužine 1000 mm od nerđajućeg čelika i unutrašnja kvaka takođe od nerđajućeg čelika doprinose ukupnoj sigurnosti i pouzdanosti.

Opcioni bočni elementi

Po vašim željama, vrata mogu biti opremljena bočnim elementima kako bi se prilagodila vašem prostoru i estetskim preferencijama. Ovi dodatni elementi mogu dodati funkcionalnost i estetsku vrednost vašim vratima.

Garancija

Sa garancijom od 5 godina, možete biti sigurni u kvalitet i pouzdanost naših ulaznih vrata. Ovo je znak našeg poverenja u proizvod i našu posvećenost vašem miru uma i zadovoljstvu.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.