• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Hörmann ulazna vrata Thermo 65 - motiv 900S

Hormann
Hormann

Vrata visoke kvalitete sa odličnom toplotnom izolacijom i sigurnosnim bravama. Dimenzije od 875x1875 mm do 1250x2250 mm bez doplate. Aluminijumski štok sa termo-prekidom, trostruko zaptivanje i elegantna ručka od nerđajućeg čelika. Ojačana sigurnosna lajsna i 5 godina garancije.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Hormann
Šifra proizvoda:
Hormann Ulazna vrata
227 010.00 RSD
Neto cena: 189 175.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Akcijske dimenzije ulaznih vrata

Akcijske dimenzije ulaznih vrata od 875x1875 mm do 1250x2250 mm bez doplate omogućavaju vam da pronađete odgovarajuća vrata za vaš prostor bez dodatnih troškova prilagođavanja dimenzija.

Visoka toplotna izolacija

Vrata se ističu visokom toplotnom izolacijom, sa Ud vrednošću do 0,97 W/m²K, što doprinosi očuvanju toplote u prostoriji i smanjenju potrošnje energije za grejanje.

Kvalitetni materijali

Aluminijumski štok sa termo-prekidom debljine 80 mm i krilo vrata debljine 65 mm pružaju izuzetnu čvrstoću i trajnost. Trostruko zaptivanje obezbeđuje efikasnu zaštitu od spoljnih uticaja.

Sigurnosne karakteristike

Vrata su opremljena 5-strukom sigurnosnom bravom sa sigurnosnom lajsnom, pružajući vam mir i sigurnost. Spoljašnja ručka HB 38-2 dužine 1000 mm od nerđajućeg čelika i unutrašnja kvaka takođe od nerđajućeg čelika doprinose sigurnosti i estetskom izgledu.

Opciono sa bočnim elementima

Ova vrata nude mogućnost dodavanja bočnih elemenata prema vašim potrebama i prostornim uslovima, pružajući vam fleksibilnost u dizajniranju ulaznog prostora.

Garancija

Sa garancijom od 5 godina, možete biti sigurni u kvalitet i pouzdanost ulaznih vrata koje odaberete.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.