• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Fotoćelija VISIO

Life
Life

Otkrijte moć senzora sa fotoćelijom VISIO. Precizno i pouzdano detektuje svetlost, pružajući visok nivo sigurnosti i efikasnosti.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
VISIO
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
5 328.00 RSD
Neto cena: 4 440.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Fotoćelija VISIO Senzor za Precizno Merenje

Visio fotoćelija senzor je napredni uređaj koji omogućava precizno merenje svetlosti u različitim okruženjima. Sa svojom visokom osetljivošću i pouzdanošću, ovaj senzor je idealan za upotrebu u raznim industrijskim, komercijalnim i kućnim aplikacijama gde je kontrola osvetljenja od ključnog značaja.

Pouzdana Preciznost Merenja

Visio fotoćelija senzor koristi najnoviju tehnologiju za merenje svetlosti, što omogućava tačno i pouzdano očitavanje čak i u promenljivim uslovima osvetljenja. Bez obzira da li se koristi za automatsko osvetljenje, regulaciju temperature ili druge svetlosne kontrole, ovaj senzor pruža konzistentne rezultate.

Prilagodljivost i Jednostavna Instalacija

Ovaj fotoćelija senzor dolazi sa prilagodljivim postavkama, što omogućava korisnicima da lako podešavaju senzitivnost i pragove osvetljenja prema njihovim specifičnim zahtevima. Sa jednostavnim uputstvima za instalaciju, ovaj senzor se može brzo integrisati u postojeće sisteme osvetljenja bez potrebe za složenim postupcima.

Robustan Dizajn

Visio fotoćelija senzor je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji ga čine izuzetno otpornim na spoljne uticaje. Otporan na prašinu, vlagu i druge faktore, ovaj senzor je pogodan za upotrebu u različitim uslovima, uključujući i zahtevne industrijske okoline.

Energetska Efikasnost

Korišćenjem Visio fotoćelija senzora, korisnici mogu efikasno upravljati osvetljenjem kako bi smanjili potrošnju električne energije. Senzor automatski prilagođava nivo osvetljenja prema uslovima okoline, čime se postiže značajna ušteda energije i smanjuje ekološki uticaj.

Uz svoju visoku preciznost, prilagodljivost, robustan dizajn i energetsku efikasnost, Visio fotoćelija senzor je idealno rešenje za sve vrste aplikacija gde je kontrola osvetljenja od suštinskog značaja.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.