• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Kabel za napajanje sa baterijom

Life
Life

Nabavite pouzdan kabel za napajanje sa baterijom kako biste osigurali neprekidno napajanje za svoje uređaje. Sa visokokvalitetnim materijalima i dugim vekom trajanja, ovaj kabl će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
AGECH XL Kabel za bateriju
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
6 960.00 RSD
Neto cena: 5 800.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Kabl za napajanje sa baterijom za vaše elektronske uređaje Kabl za napajanje sa baterijom je neophodan dodatak za sve vrste elektronskih uređaja, omogućavajući vam da ih koristite čak i kada niste u blizini utičnice. Ovaj praktični kabl je idealan za putovanja, kampovanje, ili jednostavno za korišćenje uređaja u prostorijama gde nema dovoljno utičnica. Sa baterijskim napajanjem, imaćete slobodu kretanja i upotrebe uređaja gde god poželite.

Bežično napajanje za mobilne uređaje

Kabl za napajanje sa baterijom je savršen za mobilne uređaje poput pametnih telefona, tableta, prenosivih punjača, i drugih uređaja koji se pune putem USB kabla. Sa ovim kablom, možete napuniti vaše mobilne uređaje bilo gde, bez potrebe za utičnicom.

Dugotrajna baterija

Ovi kablovi dolaze sa visoko kvalitetnim baterijama koje pružaju dugotrajno napajanje. Nećete morati brinuti o tome da li će baterija trajati tokom celog dana, jer ovi kablovi obezbeđuju pouzdano napajanje za vaše uređaje.

Podesiva dužina kabla

Kabl za napajanje sa baterijom dolazi sa podesivom dužinom kabla, što vam omogućava da prilagodite dužinu prema vašim potrebama. Bez obzira da li vam je potreban kraći kabl za korišćenje u zatvorenom prostoru ili duži kabl za korišćenje na otvorenom, ovaj kabl će vam pružiti fleksibilnost koja vam je potrebna.

Prenosivost i praktičnost

Ovi kablovi su izuzetno prenosivi i praktični za korišćenje. Mogu se lako smestiti u torbu, ranac ili džep, omogućavajući vam da ih nosite svuda sa sobom. To ih čini savršenim dodatkom za putovanja i svakodnevnu upotrebu.

Zaključak

Kabl za napajanje sa baterijom je neophodan dodatak za sve koji žele da imaju slobodu korišćenja svojih elektronskih uređaja bilo gde i u bilo koje vreme. Sa bežičnim napajanjem, dugotrajnom baterijom, podesivom dužinom kabla, prenosivošću i praktičnošću, ovaj kabl će vam pružiti sve što vam je potrebno za neometano korišćenje vaših uređaja.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.