• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Prilagodljiva podrška za okretna vrata Life, OP 5

Life
Life

Osigurajte besprekorno funkcionisanje vrata sa prilagodljivom podrškom za okretna vrata Life, OP 5. Sa ovim proizvodom, vaša vrata će raditi glatko i tiho, pružajući vam maksimalnu udobnost i praktičnost.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
LIFE Rezervni delo za OP5
4 800.00 RSD
Neto cena: 4 000.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Prilagodljiva podrška za okretna vrata Life, OP 5

Prilagodljiva podrška za okretna vrata Life, OP 5 je inovativno rešenje koje pruža visok nivo podrške i bezbednosti za okretna vrata. Ovaj proizvod je dizajniran da omogući lako kretanje i pristup osobama sa invaliditetom ili drugim mobilnim ograničenjima. Sa jedinstvenim karakteristikama i visokim kvalitetom izrade, ova podrška za okretna vrata je idealna za različite vrste objekata, uključujući stambene, poslovne i javne prostorije.

Funkcionalnost i prilagodljivost

Podrška za okretna vrata Life, OP 5 je prilagodljiva kako bi odgovarala različitim vrstama okretnih vrata. Sa mogućnošću podešavanja visine, dužine i ugla nagiba, ova podrška može da se prilagodi specifičnim potrebama i zahtevima korisnika. Ovo je posebno korisno u situacijama kada je potrebno pružiti podršku osobama različitih visina i fizičkih sposobnosti. Takođe, podrška je jednostavna za korišćenje i omogućava lako otvaranje i zatvaranje vrata bez prevelikog napora.

Visok kvalitet materijala

Kvalitet materijala od kojih je napravljena podrška za okretna vrata Life, OP 5 je od ključnog značaja za njenu funkcionalnost i trajnost. Proizvedena od čvrstog i otpornog metala, ova podrška je dizajnirana da izdrži svakodnevnu upotrebu i da pruži dugotrajnu podršku korisnicima. Otporna je na habanje i oštećenja, što je čini pouzdanim rešenjem za dugoročnu primenu.

Bezbednost i sigurnost

Bezbednost korisnika je od suštinskog značaja prilikom korišćenja podrške za okretna vrata. Life, OP 5 podrška je pažljivo dizajnirana sa fokusom na bezbednost, pružajući stabilnu i sigurnu podršku prilikom kretanja kroz vrata. Sa pouzdanim mehanizmom za zaključavanje i antikliznim površinama, ova podrška minimizira rizik od povreda i pruža korisnicima osećaj sigurnosti prilikom korišćenja.

Jednostavan za montažu

Montaža podrške za okretna vrata Life, OP 5 je jednostavna i ne zahteva posebne alate ili stručno znanje. Uz jednostavne uputstva za montažu, ova podrška može da se postavi brzo i efikasno, čime se omogućava brza implementacija u različite vrste prostorija. Ovo je posebno korisno za vlasnike objekata koji žele da pruže podršku osobama sa invaliditetom ili drugim mobilnim ograničenjima, bez potrebe za kompleksnim građevinskim radovima.

Zaključak

Prilagodljiva podrška za okretna vrata Life, OP 5 predstavlja vrhunsko rešenje za pružanje podrške i bezbednosti prilikom kretanja kroz okretna vrata. Sa svojom funkcionalnošću, prilagodljivošću, visokim kvalitetom materijala, bezbednosnim karakteristikama i jednostavnom montažom, ova podrška je idealna za različite vrste objekata. Bez obzira da li se koristi u stambenim, poslovnim ili javnim prostorijama, Life, OP 5 podrška pruža neophodnu podršku osobama sa invaliditetom i doprinosi stvaranju pristupačnijeg okruženja za sve korisnike.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.