• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Baterija za rampu 12V - 2,4Ah (1kom./pak.)

Odri el Doors
Odri el Doors

Nabavite pouzdanu 12V bateriju od 2,4Ah za vašu rampu. Pakovanje sadrži 1 komad baterije. Osigurajte neprekidno napajanje i funkcionalnost vaše rampe.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Odri el Doors
Šifra proizvoda:
AGE12 Baterija za rampu
3 000.00 RSD
Neto cena: 2 500.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Baterija za rampu 12V - 2,4Ah (1kom./pak.)

Baterija za rampu od 12V i 2,4Ah je idealno rešenje za osvetljavanje rampi na parkinzima, garažama, magacinima i drugim mestima gde je potrebno obezbediti sigurnost i vidljivost u uslovima slabog osvetljenja. Ova baterija dolazi u pakovanju od 1 komada i pruža pouzdanu snagu za osvetljavanje rampi i održavanje njihove funkcionalnosti.

Karakteristike proizvoda

Baterija za rampu 12V - 2,4Ah je napravljena od visokokvalitetnih materijala, što je čini izdržljivom i pouzdanom za dugotrajnu upotrebu. Sa kapacitetom od 2,4Ah, ova baterija pruža dovoljno snage da osvetli rampu i omogući nesmetan prolazak vozila čak i u uslovima slabog osvetljenja ili nestanka struje.

Montaža i upotreba

Montaža ove baterije je jednostavna i može se obaviti bez potrebe za dodatnim alatima. Nakon montaže, baterija za rampu je spremna za upotrebu i pruža pouzdanu podršku osvetljavanju rampi. Ova baterija je pogodna za različite vrste rampi i može se koristiti sa različitim tipovima osvetljenja.

Pouzdanost i trajnost

Baterija za rampu 12V - 2,4Ah je dizajnirana da pruži pouzdanu performansu čak i u zahtevnim uslovima rada. Njena trajnost omogućava dugotrajno korišćenje bez potrebe za čestim zamena, čime se smanjuju operativni troškovi održavanja rampi.

Zaštita životne sredine

Ova baterija je ekološki prihvatljiva i ne sadrži štetne materije kao što su olovo, što je čini bezbednom za životnu sredinu. Kupovinom ove baterije, doprinosite očuvanju životne sredine i smanjenju negativnog uticaja na okolinu.

Zaključak

Baterija za rampu 12V - 2,4Ah je pouzdan proizvod koji pruža sigurnost i osvetljenje rampi u različitim okruženjima. Sa svojim visokim kapacitetom i pouzdanošću, ova baterija je idealno rešenje za održavanje funkcionalnosti rampi i obezbeđivanje sigurnog prolaska vozila čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.