• 0
  Vaša korpa
  Korpa je prazna.

Centrala AC za klizne motore

Life
Life

Osigurajte pouzdanu kontrolu i efikasno upravljanje kliznim motorima uz našu centralu AC. Uživajte u jednostavnoj instalaciji i intuitivnom korišćenju. Poboljšajte performanse vašeg sistema sa našom pouzdanom centralom AC.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
RG1R DL
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
20 880.00 RSD
Neto cena: 17 400.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Centrala AC za klizne motore

Centrala AC za klizne motore je ključni deo sistema za automatizaciju kliznih kapija. Ova centrala omogućava jednostavno upravljanje i kontrolu kliznih motora, pružajući sigurnost i praktičnost korisnicima.

Funkcionalnosti

Ova centrala pruža niz naprednih funkcionalnosti koje olakšavaju korišćenje kliznih kapija. Neki od ključnih karakteristika uključuju:

 • Automatsko otvaranje i zatvaranje: Centrala omogućava podešavanje vremena otvaranja i zatvaranja kliznih kapija, što je posebno korisno u različitim situacijama.
 • Integracija sa sigurnosnim sistemima: Mogućnost povezivanja sa sigurnosnim kamerama, interfonom ili drugim sistemima za dodatnu sigurnost i nadzor.
 • Režim rada u slučaju nestanka struje: Centrala je opremljena režimom rada na baterije kako bi omogućila kontinuiranu funkcionalnost kliznih kapija i u slučaju nestanka struje.
 • Programabilni radni režimi: Korisnici mogu programirati različite radne režime u skladu sa njihovim potrebama, kao što su režimi za rad tokom radnog vremena ili van radnog vremena.

Prednosti

Korišćenje centrala AC za klizne motore donosi brojne prednosti kako za korisnike, tako i za vlasnike objekata. Neke od prednosti uključuju:

 • Povećana sigurnost: Integracija sa sigurnosnim sistemima omogućava bolji nadzor i kontrolu pristupa, što doprinosi povećanju sigurnosti objekta.
 • Povećana praktičnost: Automatsko otvaranje i zatvaranje kliznih kapija pruža praktično rešenje za korisnike, posebno u situacijama kada je potrebno brzo otvaranje ili zatvaranje kapije.
 • Očuvanje energije: Programabilni radni režimi omogućavaju efikasno upravljanje potrošnjom energije, što može rezultirati uštedom električne energije.
 • Povećana pouzdanost: Rada na baterije pruža dodatnu sigurnost od prekida u radu kliznih kapija, čime se povećava pouzdanost sistema.

Zaključak

Centrala AC za klizne motore predstavlja neophodan deo sistema za automatizaciju kliznih kapija, pružajući napredne funkcionalnosti, povećanu sigurnost i praktičnost. Investiranje u ovu centralu donosi brojne koristi kako za korisnike, tako i za vlasnike objekata, čineći upravljanje kliznim kapijama jednostavnijim i efikasnijim procesom.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.