• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

LED RASVETA 1M

Life
Life

Unapredite osvetljenje u svom domu ili kancelariji sa našom LED rasvetom koja dolazi u dužinama od 3, 4 i 5 metara. Uštedite energiju i osigurajte efikasno osvetljenje sa našim LED trakama.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
SUC1 LED
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
1 728.00 RSD
Neto cena: 1 440.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Led rasveta za unapređenje prostora

Led rasveta je savršen način da unapredite osvetljenje u vašem domu, kancelariji ili bilo kom drugom prostoru. Sa našom led rasvetom dužine 6 metara, možete lako osvetliti i transformisati prostor prema vašim potrebama. Bez obzira da li želite da istaknete određene delove prostorije, stvorite prijatnu atmosferu ili jednostavno poboljšate osvetljenje, naša led rasveta će vam pružiti sve što vam je potrebno.

Visokokvalitetni LED proizvodi

Naša led rasveta je napravljena od visokokvalitetnih LED proizvoda koji pružaju svetlost visokog intenziteta, dug vek trajanja i nisku potrošnju energije. Ovo znači da ćete uživati u sjajnom osvetljenju uz minimalan uticaj na vaše račune za struju. Takođe, LED tehnologija omogućava ravnomernu raspodelu svetlosti i pruža prijatno osvetljenje bez stvaranja senki.

Jednostavna instalacija

Instalacija naše led rasvete dužine 6 metara je brza i jednostavna, što vam omogućava da samostalno postavite osvetljenje u prostoriji bez potrebe za angažovanjem profesionalaca. Sve što vam je potrebno je da postavite LED traku na željenoj poziciji, priključite je na odgovarajući izvor napajanja i odmah ćete uživati u novom osvetljenju.

Različite boje i efekti osvetljenja

Naša led rasveta je dostupna u različitim bojama i nijansama, što vam omogućava da prilagodite osvetljenje prema vašim željama i potrebama. Takođe, nudimo i različite efekte osvetljenja kao što su promenljiva boja, blago treperenje ili postepena promena intenziteta svetlosti. Sa našom raznolikom ponudom, možete stvoriti ambijent koji odgovara vašem stilu i raspoloženju.

Prilagodljiva dužina

Naša led rasveta je dostupna u dužinama od 6 metara, što vam omogućava da prilagodite osvetljenje prema specifičnim dimenzijama prostorije. Bez obzira da li je u pitanju manja prostorija ili veća sala, naša led rasveta će se lako prilagoditi i pružiti optimalno osvetljenje.

Zaključak

Uz visokokvalitetne LED proizvode, jednostavnu instalaciju, raznolike boje i efekte osvetljenja, kao i prilagodljive dužine, naša led rasveta dužine 6 metara je savršen izbor za unapređenje osvetljenja u vašem prostoru. Transformišite svoj dom ili kancelariju uz našu led rasvetu i uživajte u prijatnom i efikasnom osvetljenju koje će istaći lepotu svakog prostora.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.