• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Hormann zaštitni prag sa nagibom 3 metra

Hormann
Hormann

Zaštitni prag Hormann s nagibom od 3 m idealan je za segmentna garažna vrata. Osigurava pouzdanu zaštitu i praktično rešenje za vašu garažu.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Hormann
Šifra proizvoda:
horman gume
11 000.00 RSD
Neto cena: 9 166.67 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Hormann zaštitni prag sa nagibom 3 m

Hormann zaštitni prag sa nagibom od 3 metra je visokokvalitetni proizvod namenjen za garažna segmentna vrata. Sa svojim izuzetnim karakteristikama, ovaj prag pruža efikasnu zaštitu i olakšava pristup garaži.

Karakteristike proizvoda

Zaštitni prag je izrađen od izdržljivih materijala koji obezbeđuju dugotrajnu upotrebu. Sa svojim nagibom od 3 metra, pruža idealnu visinu koja omogućava jednostavan ulazak i izlazak automobila iz garaže. Takođe, poseduje specijalnu površinsku obradu koja ga čini otpornim na habanje i spoljne uticaje, čime se produžava njegov vek trajanja.

Prednosti proizvoda

Ovaj zaštitni prag sa nagibom od 3 metra pruža brojne prednosti, uključujući:

  • Visok nivo zaštite od vlage i prašine
  • Jednostavan za ugradnju i održavanje
  • Otpornost na mehanička oštećenja
  • Estetski dizajn koji se uklapa u svaki prostor

Primena proizvoda

Ovaj Hormann zaštitni prag idealan je za upotrebu u domaćinstvima, poslovnim prostorima i drugim objektima koji koriste garažna segmentna vrata. Njegova pouzdana zaštita doprinosi očuvanju vrata i automobila, čime se smanjuju troškovi održavanja i produžava njihov vek trajanja.

Zaključak

Uz svoju izdržljivost, funkcionalnost i estetski dizajn, Hormann zaštitni prag sa nagibom od 3 metra predstavlja optimalno rešenje za efikasnu zaštitu garažnih segmentnih vrata. Bezbednost, praktičnost i dugotrajnost čine ovaj proizvod neophodnim dodatkom za svaku garažu.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.