• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Držač fotoćelije PVC - 1par

Life
Life

Nabavite par PVC držača fotoćelije za vaše potrebe montaže i održavanja fotoćelija. Ovaj proizvod će vam pomoći da ih postavite na željeno mesto na pouzdan i siguran način.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
AREF
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
1 728.00 RSD
Neto cena: 1 440.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Držač fotoćelije PVC - Idealno rešenje za montažu fotoćelije ---

Opis proizvoda

Držač fotoćelije PVC je dizajniran da omogući jednostavnu i stabilnu montažu fotoćelije na odgovarajuću površinu. Izrađen od visokokvalitetnog PVC materijala, ovaj držač pruža pouzdanu podršku fotoćeliji tokom njenog rada.

Karakteristike proizvoda

  • Visokokvalitetni PVC materijal
  • Jednostavna montaža
  • Stabilna podrška za fotoćeliju
  • Pogodno za spoljnu upotrebu
  • 1 par držača u pakovanju

Montaža

Držač se jednostavno montira na odgovarajuću površinu koristeći standardne alate. Nakon montaže, fotoćelija se lako postavlja u držač, pružajući sigurno i stabilno postolje za njen rad.

Primena

Ovaj držač je pogodan za korišćenje u različitim spoljnim okruženjima, kao što su dvorišta, parking prostori, staze i druge lokacije gde je potrebno postaviti fotoćeliju radi automatskog upravljanja osvetljenjem ili drugim uređajima.

Zaključak

Držač fotoćelije PVC je pouzdano rešenje za montažu fotoćelije na spoljnim površinama. Sa svojom visokokvalitetnom izradom i jednostavnom montažom, ovaj držač pruža stabilnu podršku za fotoćeliju, čineći je pouzdanim delom sistema automatskog upravljanja. Uz 1 par držača u pakovanju, ovaj proizvod pruža sve što je potrebno za uspešnu instalaciju fotoćelije.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.