• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Fotoćelije sa stubovima (1 par)

Life
Life

Nabavite par fotoćelija sa stubovima i osigurajte pouzdanu zaštitu vašeg prostora. Ovaj stubni senzor će vam omogućiti sigurnost i mir bez obzira na vreme i uslove.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
RE50F
11 520.00 RSD
Neto cena: 9 600.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Fotoćelije sa stubovima (1 par)

Stubni senzor je jedan od najvažnijih elemenata svakog sistema automatskog otvaranja kapije. Fotoćelije sa stubovima predstavljaju pouzdan i efikasan način za osiguravanje sigurnosti i praktičnosti prilikom korišćenja automatske kapije.

Karakteristike proizvoda

Naš par fotoćelija sa stubovima je posebno dizajniran da obezbedi pouzdan rad i visok nivo sigurnosti. Ove fotoćelije koriste visokokvalitetnu infracrvenu tehnologiju koja omogućava precizno detektovanje prepreka u blizini kapije. Ovaj proizvod dolazi sa dva stuba koji se lako montiraju i prilagođavaju svakom okruženju.

Sigurnost

Sigurnost je od suštinskog značaja prilikom korišćenja automatske kapije, a naše fotoćelije sa stubovima pružaju neprekidan nadzor prostora oko kapije. U slučaju da detektuju prepreku dok se kapija zatvara, fotoćelije će odmah zaustaviti proces zatvaranja, čime se sprečavaju eventualne povrede ili oštećenja.

Jednostavna instalacija

Instalacija fotoćelija sa stubovima je brza i jednostavna, što ih čini pogodnim za različite vrste kapija. Ovi stubovi se mogu postaviti na odgovarajućoj visini i lako se povezuju sa kontrolnom jedinicom kapije. Uz naše detaljno uputstvo za instalaciju, postavljanje fotoćelija će biti jednostavan zadatak.

Otpornost na spoljne uticaje

Naše fotoćelije su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na vremenske uslove i spoljne uticaje. Bez obzira na kišu, sneg ili sunce, ove fotoćelije će neprekidno pružati pouzdan rad i štititi vašu kapiju od neželjenih situacija.

Zaključak

Fotoćelije sa stubovima predstavljaju esencijalni dodatak svakoj automatskoj kapiji, pružajući sigurnost, praktičnost i pouzdan rad. Uz njihovu jednostavnu instalaciju i visok nivo sigurnosti, naše fotoćelije sa stubovima su idealno rešenje za sve vrste kapija.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.