• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Ključ brava - DES

Life
Life

Otključajte potencijal vašeg doma uz ključ brave DES. Pouzdanost i sigurnost su garantovani, pružajući vam miran san i bezbrižan boravak u vašem domu. Uz DES ključ bravu, vaš dom je siguran kao nikada pre.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
DES
3 456.00 RSD
Neto cena: 2 880.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Univerzalni ključ brava za vrata i prozore

Pronađite idealno rešenje za sve vrste brava sa univerzalnim ključem brava - DES. Ovaj praktičan alat omogućava vam da otvorite različite vrste brava na vratima, prozorima i ostalim zaključanim mestima bez potrebe za različitim ključevima. Sa ključem brava - DES, možete smanjiti broj ključeva koje nosite sa sobom i olakšati pristup različitim prostorijama ili objektima.

Višenamenski alat za svakodnevnu upotrebu

DES ključ brava je višenamenski alat koji će vam olakšati svakodnevne zadatke. Bez obzira da li se bavite popravkama, održavanjem ili jednostavno želite praktično rešenje za vaše brava, ovaj alat će vam biti od velike koristi. Smanjite troškove i vreme potrebno za pronalaženje odgovarajućeg ključa koristeći DES ključ brava za različite bravarske zadatke.

Kvalitetan materijal i pouzdanost

DES ključ brava je izrađen od visokokvalitetnog materijala koji pruža izuzetnu izdržljivost i pouzdanost. Bez obzira na redovnu upotrebu, ovaj univerzalni ključ će zadržati svoje performanse i omogućiti vam dugotrajnu upotrebu. Sa DES ključem brava, možete biti sigurni da imate alat na koji možete računati u svakoj situaciji.

Jednostavno korišćenje i praktičnost

Ovaj univerzalni ključ brava je dizajniran sa fokusom na jednostavno korišćenje i praktičnost. Sa ergonomski oblikovanim držačem i precizno izrađenim delovima, DES ključ brava pruža jednostavno i efikasno otvaranje različitih brava. Bez obzira na to da li ste profesionalac ili koristite alat za lične potrebe, DES ključ brava će vam olakšati svakodnevne zadatke.

Zaključak

DES ključ brava je praktičan, pouzdan i višenamenski alat koji će vam omogućiti da efikasno upravljate različitim vrstama brava. Sa visokokvalitetnim materijalom, jednostavnim korišćenjem i praktičnim dizajnom, ovaj ključ je neophodan dodatak vašem setu alata. Investirajte u DES ključ brava i olakšajte svoje svakodnevne zadatke vezane za brave na vratima, prozorima i ostalim zaključanim mestima.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.