• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Baterije Long Life 12V GPL09122F za UPS Njoy

Life
Life

Long Life baterija sa napajanjem od 12V je savršen izbor za vaš UPS sistem. Model GPL09122F odlikuje se pouzdanošću i dugim vekom trajanja, pružajući neprekidno napajanje vašim uređajima. Uživajte u pouzdanosti uz Njoy baterije.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
LIFE
1 839.00 RSD
Neto cena: 1 532.50 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Baterije Long Life 12V GPL09122F za UPS Njoy

Pouzdanost i dug vek trajanja

Baterije Long Life 12V GPL09122F su pouzdane baterije namenjene za korišćenje u UPS uređajima. Njihov visok kvalitet osigurava dug vek trajanja i pouzdan rad, što je od suštinskog značaja za neprekidno napajanje i zaštitu od prekida struje.

Specifikacije

Ove baterije su dizajnirane da pruže konstantnu snagu od 12V, što ih čini idealnim izborom za UPS sisteme. Njihova specifična konfiguracija (GPL09122F) ih čini kompatibilnim sa širokim spektrom UPS uređaja, uključujući popularne modele kao što je Njoy.

Pogodnost

Napredna tehnologija korišćena u proizvodnji ovih baterija osigurava visok stepen pouzdanosti i performansi. Njihov dizajn omogućava jednostavnu ugradnju i održavanje, čime se smanjuje vreme zastoja i povećava efikasnost UPS sistema.

Ekonomičnost

Kupovina baterija Long Life 12V GPL09122F predstavlja dugoročnu investiciju zbog njihovog dugog veka trajanja i sposobnosti da održe visok nivo performansi tokom vremena. Ovo čini ove baterije ekonomičnim izborom za vlasnike UPS sistema.

Zaštita životne sredine

Usmereni ka očuvanju životne sredine, ove baterije su dizajnirane uzimajući u obzir ekološke faktore. Njihova efikasnost i pouzdanost pomažu u smanjenju potrošnje energije i otpada, čime doprinose očuvanju prirodnih resursa.

Uverite se da vaš UPS sistem ostaje pouzdan i efikasan uz baterije Long Life 12V GPL09122F, idealan izbor za neprekidno napajanje.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.