• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Šifrator - DIXES

Life
Life

Otkrijte moć Šifratora - DIXES i zaštitite svoje podatke na najvišem nivou. Sa jednostavnim korisničkim interfejsom i snažnom enkripcijom, vaši podaci će biti sigurni kao nikada pre. Iskusite vrhunsku zaštitu uz Šifrator - DIXES.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
DIXES
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
17 280.00 RSD
Neto cena: 14 400.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Šifrator DIXES zaštitiće vaše dragocene informacije od neovlašćenog pristupa. Sa svojom naprednom enkripcijom i pouzdanim algoritmima, ova šifra će osigurati da vaši podaci ostanu sigurni i privatni.

Napredna enkripcija

Šifrator DIXES koristi najnovije tehnologije enkripcije kako bi osigurao da vaši podaci ostanu zaštićeni. Svaki bit informacije se tretira sa najvećom pažnjom, koristeći kompleksne algoritme koji čine dešifrovanje gotovo nemogućim.

Naša enkripcija je zasnovana na višestrukim nivoima sigurnosti, obezbeđujući da čak i u slučaju probijanja jednog nivoa odbrane, ostali slojevi i dalje drže vaše podatke sigurnim.

Pouzdani algoritmi

DIXES se oslanja na pouzdane algoritme koji su pažljivo odabrani radi maksimalne efikasnosti i sigurnosti. Svaki algoritam je pažljivo testiran i optimizovan kako bi pružio najbolju moguću zaštitu vaših podataka.

Naš tim stručnjaka redovno prati najnovije trendove u oblasti enkripcije i algoritama kako bi osigurao da DIXES uvek koristi najnaprednije i najpouzdanije tehnike za zaštitu informacija.

Jednostavna upotreba

Iako je DIXES moćan alat za zaštitu podataka, njegova upotreba je jednostavna i intuitivna. Sa jasnim uputstvima i korisničkim interfejsom, možete lako postaviti i upravljati šifrom kako bi osigurali da vaši podaci ostanu privatni.

Ne morate biti stručnjak za bezbednost informacija da biste koristili DIXES. Naš cilj je da obezbedimo moćnu zaštitu koja je pristupačna i jednostavna za sve korisnike, bez obzira na njihovo tehničko znanje.

Zaključak

U današnjem digitalnom dobu, bezbednost informacija je od presudnog značaja. Šifrator DIXES pruža naprednu zaštitu vaših podataka kroz naprednu enkripciju, pouzdane algoritme i jednostavnu upotrebu. Sa DIXES-om, možete imati mirnu savest da su vaše informacije sigurne od bilo kakvog neovlašćenog pristupa.

Specifikacija
Proizvođač
Life
Snaga (V d.c.)
12-24
Apsorpcija (mA)
50
Stepen zaštite IP
54
Radna temperatura (°C Min/Max)
-20 +55
Dimenzije (mm)
65x83x41
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.