• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Daljinski upravljač dvokanalni sa 2 tastera

Life
Life

Kontrolišite svoje uređaje sa lakoćom uz dvokanalni daljinski upravljač Fido 2 sa 2 tastera. Jednostavan za korišćenje i praktičan za svakodnevnu upotrebu.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
FIDO2
3 024.00 RSD
Neto cena: 2 520.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Praktičan daljinski upravljač dvokanalni sa 2 tastera - Fido 2

Fido 2 je dvokanalni daljinski upravljač sa 2 tastera koji pruža praktično rešenje za upravljanje različitim uređajima na daljinu. Bez obzira da li želite da upravljate rasvetom, roletnama, vratima garaže ili bilo kojim drugim uređajem, Fido 2 je pouzdan izbor koji će vam olakšati svakodnevne aktivnosti.

Karakteristike proizvoda

Fido 2 dolazi sa nizom korisnih karakteristika koje ga čine idealnim izborom za vaše potrebe daljinskog upravljanja. Sa dometom od XY metara, možete udobno upravljati uređajima iz udobnosti svog doma ili kancelarije. Pored toga, kompaktno i ergonomski dizajniran, ovaj daljinski upravljač je jednostavan za korišćenje i nošenje.

Jednostavna upotreba

Sa samo 2 tastera, Fido 2 je jednostavan za upotrebu čak i za korisnike bez prethodnog iskustva sa daljinskim upravljačima. Jednostavno pritisnite odgovarajući taster za aktiviranje željene funkcije i uživajte u praktičnosti koju pruža Fido 2.

Pouzdanost i kvalitet

Fido 2 je proizveden od visokokvalitetnih materijala što ga čini izdržljivim i pouzdanim. Bez obzira na učestalost korišćenja, ovaj dvokanalni daljinski upravljač će vam dugo služiti bez gubitka performansi.

Zaključak

Uz svoje praktične karakteristike, jednostavnu upotrebu i pouzdanost, Fido 2 je idealan izbor za sve vaše potrebe daljinskog upravljanja. Bez obzira da li želite da upravljate rasvetom, roletnama, vratima garaže ili bilo kojim drugim uređajem, Fido 2 će vam pružiti efikasno rešenje i olakšati svakodnevne aktivnosti.

Specifikacija
Proizvođač
Life
Broj kanala:
2
Frekvencija:
433,MHz
Snaga
1 mW
Kodiranje
64 bita
Napajanje
12 V
Max temperatura
55°C
Domet
150-200m
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.