• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Alu ruka rampe - 5m

Life
Life

Nabavite aluminijumsku ruku rampe dužine 5 metara za sigurno i praktično upravljanje rampama. Izdržljiva i laka za korišćenje.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
SUB5
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
19 728.00 RSD
Neto cena: 16 440.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Aluminijumska ruka rampe dužine 5m

Naša aluminijumska ruka rampe dužine 5m je idealno rešenje za sve vrste radova na visini. Sa svojom izdržljivošću i lakoćom upotrebe, ova ruka rampe je neophodna oprema za sve građevinske projekte, održavanje zgrada, farbanje, popravke krovova i još mnogo toga.

Izdržljivost i bezbednost

Ova aluminijumska ruka rampe je izrađena od visokokvalitetnog aluminijuma koji je lagan, ali izuzetno izdržljiv. Takođe, poseduje sigurnosne mehanizme koji osiguravaju stabilnost i bezbednost prilikom korišćenja. Sa nosivošću do određenih granica, ova ruka rampe je pouzdana za različite vrste poslova na visini.

Lakoća upotrebe

Zahvaljujući svom laganoj materijalu, ova aluminijumska ruka rampe je jednostavna za prenošenje i postavljanje na željenoj lokaciji. Podesiva dužina omogućava prilagođavanje različitim potrebama i visinama, čineći je veoma fleksibilnom za različite vrste projekata.

Prilagodljivost terenu

Bez obzira na tip terena na kojem se koristi, naša aluminijumska ruka rampe se lako prilagođava. Sa mogućnošću podešavanja visine i nagiba, ova ruka rampe omogućava efikasno obavljanje poslova čak i na neravnim površinama.

Zaključak

Kupovinom naše aluminijumske ruke rampe dužine 5m, osiguravate sebi pouzdanu, izdržljivu i bezbednu opremu za sve vaše potrebe na visini. Sa lakoćom upotrebe i prilagodljivošću, ova ruka rampe će vam olakšati izvođenje različitih projekata, čineći ih efikasnijim i sigurnijim.

Specifikacija
Proizvođač
Life
dužina (m)
5
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.