• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Zupčasta PVC letva za klizne kapije

Life
Life

Nabavite visokokvalitetnu zupčastu PVC letvu za vašu kliznu kapiju. Ojačana PVC konstrukcija osigurava dugotrajnost i pouzdan rad. Jednostavna montaža i prilagodljiva dužina čine je idealnim izborom za vašu kapiju.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
AAC1 zupčasta letva PVC6
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
1 560.00 RSD
Neto cena: 1 300.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Zupčasta PVC letva za klizne kapije

PVC letva za klizne kapije je ključni deo mehanizma koji omogućava glatko i precizno otvaranje i zatvaranje kapije. Ova zupčasta letva je posebno dizajnirana da obezbedi stabilnost i dugotrajnost sistema kliznih kapija.

Karakteristike proizvoda

Naša zupčasta PVC letva je napravljena od visokokvalitetnog PVC materijala koji je otporan na habanje i spoljašnje uticaje. Ovo je ključno za funkcionalnost kliznih kapija jer obezbeđuje glatko klizanje i smanjuje potrebu za održavanjem.

Zupčasta letva je takođe dizajnirana sa precizno izrađenim zupcima koji omogućavaju čvrsto prianjanje uz pogonski mehanizam kliznih kapija. Ovo osigurava stabilno i sigurno otvaranje i zatvaranje kapije, čak i u slučaju većih opterećenja.

Montaža i održavanje

Montaža ove zupčaste PVC letve je jednostavna i zahteva minimalno vreme i alat. Materijal je lak za rezanje i oblikovanje prema potrebama instalacije, čime se olakšava proces montaže.

Održavanje ove letve je takođe jednostavno, jer PVC materijal ne zahteva posebne tretmane ili zaštitne premaze. Dovoljno je redovno čišćenje kako bi se održao izgled i funkcionalnost letve tokom dužeg perioda korišćenja.

Zaključak

Zupčasta PVC letva za klizne kapije je neophodan deo sistema za sve korisnike koji žele pouzdan i dugotrajan mehanizam za svoje klizne kapije. Sa visokokvalitetnim materijalom, preciznim zupcima i jednostavnom montažom, ova letva pruža optimalnu podršku za glatko otvaranje i zatvaranje kapije, uz minimalno održavanje.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.