• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

LIFE DEUS 6HP 24V

Life
Life

LIFE DEUS 6HP 24V je moćan proizvod koji će unaprediti performanse vašeg sistema. Sa pouzdanim i efikasnim radom, ovaj proizvod će vam pružiti sigurnost i kvalitet. Uverite se u vrhunski kvalitet uz LIFE DEUS 6HP 24V.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
LIFE DEUS 6HP
66 000.00 RSD
Neto cena: 55 000.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

LIFE DEUS 6HP 24V - Pouzdan i snažan električni motor za vaše plovilo ---

Opis proizvoda

LIFE DEUS 6HP 24V je visokokvalitetni električni motor namenjen za plovila. Sa snagom od 6 konjskih snaga i radnim naponom od 24V, ovaj motor pruža pouzdanost i performanse koje su neophodne za uživanje u plovidbi na vodi.

Pouzdanost i snaga

Sa snažnim 6HP motorom, LIFE DEUS 6HP 24V omogućava vam da brzo i efikasno plovite na vodi. Bezbedno se oslonite na ovaj motor tokom vaših plovidbi jer pruža pouzdanost i performanse koje su neophodne za bezbrižno uživanje na vodi.

Ekološki prihvatljiv

LIFE DEUS 6HP 24V je ekološki prihvatljiv izbor za vaše plovilo. Kao električni motor, on doprinosi očuvanju životne sredine tako što smanjuje emisiju izduvnih gasova i buku, pružajući tišu i čistiju plovidbu.

Lako održavanje

Ovaj električni motor za plovila zahteva minimalno održavanje, što vam omogućava da se fokusirate na uživanje u plovidbi umesto na brigu oko održavanja motora. Jednostavno održavanje čini LIFE DEUS 6HP 24V praktičnim izborom za svakog vlasnika plovila.

Zaključak

Uz snagu, pouzdanost i ekološku prihvatljivost, LIFE DEUS 6HP 24V je idealan izbor za sve ljubitelje plovidbe. Sa ovim električnim motorom možete biti sigurni u svoje plovidbene performanse, dok istovremeno čuvate životnu sredinu.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.