• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Centrala PROBO 70

Life
Life

Centrala PROBO 70

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
RG124 DL 70
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
21 600.00 RSD
Neto cena: 18 000.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Centrala PROBO 70 za sigurnost garažnih vrata

Centrala PROBO 70 je visokokvalitetni sistem koji pruža sigurnost i pouzdanost za garažna vrata. Sa jednostavnim i efikasnim dizajnom, ova centrala pruža zaštitu od neovlašćenog pristupa i omogućava vlasnicima da se osećaju sigurno.

Pouzdana zaštita

PROBO 70 centrala je opremljena naprednim sigurnosnim funkcijama koje osiguravaju da su garažna vrata zaštićena od provala i neovlašćenog pristupa. Sistem koristi najnoviju tehnologiju kako bi osigurao da su vrata zaključana i da se mogu otvoriti samo uz odgovarajuće dozvole.

Jednostavna instalacija i upotreba

Instalacija PROBO 70 centrale je jednostavna i brza, što je čini idealnim izborom za garaže svih veličina. Takođe, intuitivan interfejs omogućava jednostavnu upotrebu, čime se korisnicima pruža praktičnost i jednostavnost u svakodnevnom korišćenju.

Pouzdanost i trajnost

Ova centrala je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnu pouzdanost i izdržljivost. Sa minimalnim potrebama za održavanjem, PROBO 70 centrala pruža kontinuiranu zaštitu bez potrebe za čestim popravkama ili zamjenama.

Zaključak

Centrala PROBO 70 je vrhunski izbor za sve vlasnike garaža koji žele osigurati sigurnost svojih prostora. Sa kombinacijom naprednih sigurnosnih funkcija, jednostavne instalacije i pouzdanog rada, ova centrala pruža sveobuhvatnu zaštitu za garažna vrata.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.