• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Daljinski upravljač četvorokanalni sa 4 tastera

Life
Life

Četvorokanalni daljinski upravljač sa 4 tastera omogućava vam da udobno upravljate sa više uređaja iz udobnosti svog kauča. Jednostavan za korišćenje i praktičan za svakodnevnu upotrebu.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
DREAM4
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
3 024.00 RSD
Neto cena: 2 520.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Daljinski upravljač četvorokanalni sa 4 tastera

Daljinski upravljač četvorokanalni sa 4 tastera je praktičan uređaj koji omogućava bežično upravljanje različitim električnim uređajima sa udaljenosti. Ovaj daljinski upravljač je posebno dizajniran da omogući jednostavno i efikasno upravljanje četiri različita kanala.

Karakteristike proizvoda

Ovaj daljinski upravljač ima četiri tastera koji omogućavaju upravljanje do četiri različita uređaja ili sistema. Svaki taster je jasno obeležen kako bi korisnicima omogućio jednostavno korišćenje i prepoznavanje funkcija. Uz to, radi na pouzdanom bežičnom frekvencijskom opsegu, što obezbeđuje stabilno i dugotrajno upravljanje.

Pouzdanost i jednostavnost korišćenja

Daljinski upravljač četvorokanalni sa 4 tastera je izuzetno jednostavan za postavljanje i korišćenje. Sa četiri tastera, korisnici mogu lako da upravljaju različitim uređajima ili sistemima, čineći ga idealnim za kućnu upotrebu, kancelarije, radionice ili bilo koje okruženje gde je potrebno bežično upravljanje.

Praktična primena

Ovaj daljinski upravljač je pogodan za različite namene, uključujući upravljanje osvetljenjem, klima uređajima, roletnama, alarmnim sistemima, vratima i mnogim drugim električnim uređajima. Svestranost ovog uređaja čini ga neizostavnim dodatkom za sve koji žele da pojednostave upravljanje različitim sistemima u svom okruženju.

Zaključak

Daljinski upravljač četvorokanalni sa 4 tastera je pouzdan, praktičan i jednostavan uređaj koji omogućava bežično upravljanje do četiri različita kanala. Sa svojom jednostavnom upotrebom i širokom primenom, predstavlja odličan dodatak za svako okruženje gde je potrebno efikasno upravljanje električnim uređajima.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.