• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Hormann zaštitni prag sa nagibom 6 metara

Hormann
Hormann

Zaštitni prag Hormann sa nagibom od 6m je idealan za garažna segmentna vrata. Pruža pouzdanu zaštitu od prašine, vlage i insekata, čineći vašu garažu čistom i bezbednom.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Hormann
Šifra proizvoda:
horman gume
15 651.00 RSD
Neto cena: 13 042.50 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Hormann zaštitni prag sa nagibom 6m za garažna segmentna vrata

Hormann zaštitni prag sa nagibom od 6 metara je idealan dodatak za vaša garažna segmentna vrata. Ovaj visokokvalitetni prag pruža izuzetnu zaštitu od vlage, prašine i drugih spoljnih uticaja, čime se produžava vek trajanja vaših vrata i obezbeđuje njihovo besprekorno funkcionisanje.

Karakteristike proizvoda

Ovaj Hormann zaštitni prag karakteriše visokokvalitetna izrada od izdržljivih materijala koji pružaju pouzdanu zaštitu. Sa nagibom od 6 metara, ovaj prag osigurava efikasno odvođenje vode i sprečava njeno nakupljanje ispod vrata, čime se smanjuje rizik od oštećenja i korozije.

Uz to, jednostavna montaža i prilagodljiv dizajn omogućavaju brzu i efikasnu instalaciju na različite tipove podova, obezbeđujući savršeno pristajanje uz vaša segmentna vrata.

Prednosti zaštitnog praga

Korišćenje Hormann zaštitnog praga sa nagibom od 6 metara donosi brojne prednosti, uključujući:

  • Zaštitu od vlage - Smanjuje rizik od prodiranja vlage ispod vrata i sprečava oštećenja uzrokovana vlagom.
  • Pouzdanu zaštitu - Izdržljivi materijali pružaju dugotrajnu zaštitu od spoljnih uticaja, čime se produžava vek trajanja vrata.
  • Jednostavnu montažu - Prilagodljiv dizajn omogućava brzu i jednostavnu instalaciju bez potrebe za dodatnim prilagođavanjima.
  • Univerzalnu primenu - Odgovara različitim tipovima podova i vrsta segmentnih vrata, pružajući sveobuhvatnu zaštitu.

Zašto odabrati Hormann zaštitni prag sa nagibom od 6m?

Odabir Hormann zaštitnog praga sa nagibom od 6 metara za vaša garažna segmentna vrata predstavlja siguran izbor koji će unaprediti funkcionalnost i trajnost vaših vrata. Sa visokokvalitetnom zaštitom od vlage, prašine i drugih spoljnih faktora, možete biti sigurni da će vaša vrata ostati u besprekornom stanju tokom dužeg vremenskog perioda.

Napravite pravi izbor i obezbedite optimalnu zaštitu za vaša garažna segmentna vrata uz Hormann zaštitni prag sa nagibom od 6 metara.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.