• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Modul za rezervno napajanje za Life Supra AGECH XL barijere

Life
Life

Osigurajte sigurnost i pouzdanost sa Life Supra AGECH XL rezervnim modulom za barijere. Sa ovim modulom, vaša barijera će uvek biti spremna za rad, čak i u slučaju nestanka struje. Investirajte u zaštitu vašeg objekta.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
LIFE Kabel za Rampu Bateriju
1 800.00 RSD
Neto cena: 1 500.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Modul za rezervno napajanje za Life Supra AGECH XL barijere

Modul za rezervno napajanje za barijere Life Supra AGECH XL je ključni dodatak koji omogućava neprekidno funkcionisanje barijere u slučaju nestanka struje. Ovaj modul je posebno dizajniran da obezbedi kontinuiranu zaštitu i sigurnost, čineći barijere pouzdanim rešenjem za kontrolu pristupa i upravljanje saobraćajem.

Karakteristike proizvoda

Modul za rezervno napajanje za barijere Life Supra AGECH XL dolazi sa nizom impresivnih karakteristika koje ga čine izuzetno efikasnim i pouzdanim:

  • Automatsko prebacivanje na rezervno napajanje u slučaju nestanka struje
  • Litijska baterija visokog kapaciteta za produženo trajanje rezervnog napajanja
  • Pouzdana tehnologija koja obezbeđuje stabilno i sigurno funkcionisanje
  • Jednostavna instalacija i kompatibilnost sa barijerama Life Supra AGECH XL
  • Mogućnost monitoringa i indikacija statusa napajanja

Benefiti korišćenja modula za rezervno napajanje

Korišćenje modula za rezervno napajanje za barijere Life Supra AGECH XL donosi niz prednosti i benefita kako za korisnike, tako i za operatere sistema kontrole pristupa:

Pouzdana zaštita u slučaju nestanka struje

Modul osigurava da barijera nastavi sa radom čak i u situacijama kada je glavno napajanje nedostupno, pružajući neprekidnu zaštitu objekta ili prostora.

Produženo trajanje rezervnog napajanja

Litijska baterija visokog kapaciteta omogućava produženo trajanje rezervnog napajanja, čime se povećava efikasnost i pouzdanost sistema kontrole pristupa.

Jednostavna instalacija i upravljanje

Modul je jednostavan za instalaciju i integrisanje sa barijerama Life Supra AGECH XL, pružajući korisnicima praktično rešenje za održavanje kontinuirane funkcionalnosti sistema.

Monitoring i indikacija statusa napajanja

Prisustvo funkcije monitoringa omogućava operaterima da prate status napajanja i preduzmu odgovarajuće mere ukoliko dođe do problema, čime se povećava efikasnost održavanja sistema.

Zaključak

Modul za rezervno napajanje za barijere Life Supra AGECH XL predstavlja ključni dodatak koji unapređuje funkcionalnost i pouzdanost sistema kontrole pristupa. Sa svojim impresivnim karakteristikama i brojnim benefitima, ovaj modul pruža sigurnost i zaštitu u svim uslovima, čineći barijere Life Supra AGECH XL idealnim rešenjem za različite vrste objekata i prostora.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.