• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Signalna lampa 24V - Sun Led

Life
Life

Jednostavna za montažu, Signalna lampa 24V sa Sun Led tehnologijom pruža pouzdanu signalizaciju u različitim uslovima osvetljenja. Sa dugim vekom trajanja i niskom potrošnjom energije, idealna je za industrijske i komercijalne primene.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
SPL 24V
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
5 160.00 RSD
Neto cena: 4 300.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Signalna lampa 24V - Sun Led

Signalna lampa 24V - Sun Led je visokokvalitetna, pouzdana i energetski efikasna signalna lampa koja pruža izvanredno osvetljenje u različitim industrijskim i komercijalnim aplikacijama. Sa svojim naprednim LED tehnologijama, ova lampa pruža pouzdano i dugotrajno osvetljenje uz minimalnu potrošnju energije.

Visokokvalitetno osvetljenje

Signalna lampa 24V - Sun Led pruža snažno i ravnomerno osvetljenje zahvaljujući naprednoj LED tehnologiji. Sa visokim nivoom osvetljenja, ova lampa je idealna za upotrebu u uslovima sa slabijom vidljivošću ili u okruženjima sa visokom bukom gde je potrebno jasno vizuelno upozorenje.

Energetski efikasna

Sa svojom LED tehnologijom, Signalna lampa 24V - Sun Led je energetski efikasna i štedljiva opcija. LED tehnologija omogućava značajne uštede u potrošnji energije u poređenju sa tradicionalnim sijalicama, čime smanjuje ukupne troškove osvetljenja tokom dužeg perioda korišćenja.

Pouzdanost

Ova signalna lampa je dizajnirana da bude izuzetno pouzdana u različitim uslovima rada. Sa visokim standardima izrade i kvaliteta materijala, Signalna lampa 24V - Sun Led pruža dugotrajno i konstantno osvetljenje bez potrebe za čestim održavanjem ili zamene delova.

Prilagodljivost

Signalna lampa 24V - Sun Led je prilagodljiva za različite aplikacije i može se koristiti u različitim okruženjima, uključujući industrijske postrojenja, vozila, brodove, vozne parkove i mnoge druge primene gde je potrebno pouzdano osvetljenje za signalizaciju.

Otpornost

Otporna na vibracije, udarce i ekstremne temperature, Signalna lampa 24V - Sun Led je pouzdana i izdržljiva opcija koja može da se nosi sa zahtevnim uslovima rada. Ova lampa će zadržati svoje performanse čak i u teškim uslovima, pružajući kontinuiranu vidljivost i upozorenje.

Za visokokvalitetno, energetski efikasno i pouzdano osvetljenje u različitim industrijskim i komercijalnim aplikacijama, Signalna lampa 24V - Sun Led je idealno rešenje koje će zadovoljiti vaše potrebe.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.