• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

AC6 full set (elektro motor za klizne kapije do 600 kg)

Life
Life

AC6 full set je idealan izbor za automatizaciju kliznih kapija do 600 kg. Ovaj elektro motor je pouzdan i jednostavan za instalaciju, pružajući sigurnost i praktičnost. Automatizujte svoje kapije uz AC6 full set i uživajte u većem komforu i bezbednosti.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
AC6 full set
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
51 240.00 RSD
Neto cena: 42 700.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

AC6 full set (elektro motor za klizne kapije do 600 kg)

AC6 full set je kompletni set elektro motora namenjen za klizne kapije težine do 600 kg. Ovaj visokokvalitetni elektro motor je idealan izbor za automatizaciju kapija na vašem domu, poslovnom prostoru ili industrijskom objektu. Uz pouzdanost i efikasnost, AC6 full set pruža jednostavno rešenje za otvaranje i zatvaranje kapija, pružajući dodatnu sigurnost i udobnost korisnicima.

Karakteristike proizvoda

AC6 full set dolazi sa nizom impresivnih karakteristika koje ga čine atraktivnim izborom za automatizaciju kliznih kapija. Sa snagom i pouzdanošću, ovaj elektro motor pruža sledeće karakteristike:

  • Pogodan za kapije težine do 600 kg
  • Visoka pouzdanost i izdržljivost
  • Jednostavna instalacija i upotreba
  • Bezbednosne funkcije za zaštitu korisnika i imovine
  • Tihi rad i minimalno održavanje

Praktična upotreba

AC6 full set je dizajniran sa fokusom na praktičnu upotrebu. Sa mogućnošću automatizacije kliznih kapija do 600 kg, ovaj elektro motor pruža jednostavno rešenje za pristup i bezbednost. Bilo da se radi o privatnoj ili poslovnoj primeni, AC6 full set omogućava korisnicima da kontrolišu pristup kroz kapije na efikasan i siguran način.

Instalacija i održavanje

Instalacija AC6 full set elektro motora je jednostavna i zahteva minimalno tehničko znanje. Sa priloženim uputstvom za instalaciju, korisnici mogu brzo postaviti elektro motor i uživati u njegovim prednostima. Takođe, ovaj elektro motor zahteva minimalno održavanje, što ga čini praktičnim izborom za svakodnevnu upotrebu.

Zaključak

AC6 full set predstavlja visokokvalitetno rešenje za automatizaciju kliznih kapija do 600 kg. Sa svojim impresivnim karakteristikama i praktičnom upotrebom, ovaj elektro motor pruža pouzdanost, sigurnost i udobnost korisnicima. Bezbednost, jednostavnost instalacije i praktična upotreba čine AC6 full set idealnim izborom za automatizaciju kapija na različitim lokacijama.

Specifikacija
Proizvođač
Life
Max težina kapije (kg)
600
Napajanje (V / a.c. )
230
Snaga (W)
280
Potisak (N)
700
Stepen zaštite (IP)
44
Naizmeničan rad (%)
35
Vreme otvaranja m/min.
10
Dokumenti
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.