• 0
  Vaša korpa
  Korpa je prazna.

AC12 full set (elektro motor za kliznu kapiju do 1200kg )

Life
Life

AC12 full set je savršeno rešenje za automatizaciju kliznih kapija do 1200kg. Sa snažnim elektro motorom i kompletnim setom, lako ćete omogućiti automatsko otvaranje i zatvaranje kapije. Oslobodite se ručnog rukovanja uz pouzdani AC12 set.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
AC12 R 230V
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
69 360.00 RSD
Neto cena: 57 800.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

AC12 full set (elektro motor za kliznu kapiju do 1200kg)

AC12 full set je visokokvalitetni elektro motor namenjen za pogon kliznih kapija težine do 1200kg. Ovaj set sadrži sve potrebne komponente za instalaciju i funkcionisanje sistema za automatsko otvaranje i zatvaranje kapije.

Specifikacije proizvoda

AC12 full set je opremljen snagom i pouzdanošću potrebnom za efikasno funkcionisanje sistema klizne kapije. Njegove ključne specifikacije uključuju:

 • Snaga: Motor je visokih performansi i omogućava pokretanje kapije težine do 1200kg bez napora.
 • Automatsko zaustavljanje: Sistem je opremljen senzorima za automatsko zaustavljanje u slučaju detekcije prepreke, čime se povećava nivo sigurnosti.
 • Dugotrajnost: Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dug vek trajanja i minimalno održavanje.
 • Prilagodljivost: Motor je dizajniran da se lako prilagodi različitim tipovima kliznih kapija, pružajući fleksibilnost u instalaciji.

Prednosti AC12 full set-a

Kada se odlučite za AC12 full set, dobijate niz prednosti koje će unaprediti funkcionalnost i sigurnost vašeg sistema za kliznu kapiju:

 • Jednostavna instalacija: Set dolazi sa svim potrebnim komponentama za brzu i jednostavnu instalaciju, čime se štedi vreme i trud.
 • Visoka sigurnost: Automatsko zaustavljanje u slučaju prepreke obezbeđuje visok nivo sigurnosti za korisnike i okolinu.
 • Pouzdanost: AC12 full set je pouzdan i stabilan, pružajući kontinuiranu funkcionalnost bez zastoja.
 • Prilagodljivost: Mogućnost prilagođavanja različitim tipovima kapija omogućava široku primenu u različitim okruženjima.

Zaključak

AC12 full set je idealno rešenje za efikasno i pouzdano automatsko otvaranje i zatvaranje kliznih kapija težine do 1200kg. Sa svojim visokim performansama, sigurnosnim karakteristikama i jednostavnom instalacijom, ovaj elektro motor predstavlja vrhunski izbor za svakog vlasnika kapije koji želi da unapredi funkcionalnost i bezbednost svog doma ili poslovnog prostora.

Specifikacija
Proizvođač
Life
Max težina kapije (kg)
1200
Napajanje (V / a.c. )
230
Snaga (W)
350
Potisak (N)
1200
Naizmeničan rad (%)
35
Vreme otvaranja m/min
8
Dokumenti
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.