• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

AC15 full set (elektro motor za klizne kapije do 1500kg )

Life
Life

AC15 komplet (elektro motor za klizne kapije do 1500kg) je idealno rešenje za pouzdano i praktično otvaranje i zatvaranje kapija. Sa svojom snagom i pouzdanošću, ovaj motor je savršen izbor za vaš dom ili poslovni prostor.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
AC15 R 230V
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
81 840.00 RSD
Neto cena: 68 200.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

AC15 full set (elektro motor za klizne kapije do 1500kg)

AC15 full set je kompletni elektro motor namenjen za automatizaciju kliznih kapija težine do 1500kg. Ovaj set predstavlja idealno rešenje za kućne i poslovne objekte koji zahtevaju pouzdan i efikasan sistem za otvaranje i zatvaranje kapija.

Funkcionalnosti

AC15 full set nudi niz naprednih funkcionalnosti koje ga čine vrhunskim izborom za automatizaciju kapija. Uz mogućnost podešavanja brzine otvaranja i zatvaranja, ovaj elektro motor pruža i mogućnost podešavanja mekih zaustavljanja, čime se smanjuje opterećenje na mehaničke delove kapije.

Pored toga, set dolazi sa daljinskim upravljačem koji omogućava korisnicima da udobno upravljaju kapijama iz udobnosti svog vozila ili objekta. Takođe, tu je i mogućnost instalacije dodatne sigurnosne opreme poput svetlosnih i zvučnih signalizacija za još veći nivo bezbednosti.

Instalacija i Održavanje

Instalacija AC15 full set elektro motora je jednostavna i zahteva minimalno tehničko znanje. Set dolazi sa detaljnim uputstvom za instalaciju, što omogućava brzo postavljanje sistema bez dodatnih troškova za profesionalnu montažu.

Za održavanje, potrebno je redovno proveravati stanje mehaničkih delova kapije i podmazivati ih prema preporukama proizvođača. Takođe, preporučuje se povremeno proveravanje električnih konekcija i čišćenje senzora radi očuvanja optimalnog performansa sistema.

Zaključak

AC15 full set predstavlja pouzdanu i efikasnu opciju za automatizaciju kliznih kapija do 1500kg. Sa nizom naprednih funkcionalnosti i jednostavnom instalacijom, ovaj elektro motor pruža praktično rešenje za udobno upravljanje kapijama uz visok nivo sigurnosti. Bez obzira da li je u pitanju kuća, poslovni objekat ili industrijski kompleks, AC15 full set je idealan izbor za automatizaciju kliznih kapija.

Specifikacija
Proizvođač
Life
Max težina kapije (kg)
1500
Napajanje (V / a.c. )
230
Naizmeničan rad (%)
35
Vreme otvaranja m/min
8
Dokumenti
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.