• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Vis (Motor za industrijska segmentna vrata)

Life
Life

Vis je efikasan i pouzdan motor za industrijska segmentna vrata koji se montira na plafonu. Sa Vis motorom, otvaranje i zatvaranje vrata postaje jednostavno i bezbedno. Uz Vis motor, obezbedite sigurnost i praktičnost za vaš industrijski prostor.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
VIS
79 056.00 RSD
Neto cena: 65 880.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Motor za industrijska segmentna vrata na plafonu

Vis je moćan motor dizajniran za industrijska segmentna vrata koja se montiraju na plafon. Sa svojom pouzdanom performansom i dugotrajnom izdržljivošću, Vis je idealno rešenje za automatizaciju vrata u industrijskim okruženjima.

Pouzdana snaga

Vis motor je opremljen snažnim motorom koji omogućava brzo i pouzdano podizanje i spuštanje vrata. Bez obzira na težinu ili dimenzije vrata, Vis može efikasno upravljati njihovim pokretima, pružajući konzistentnu performansu u svim uslovima rada.

Dugotrajna izdržljivost

Sa visokokvalitetnim materijalima i pažljivom izradom, Vis motor je dizajniran da izdrži intenzivnu upotrebu u industrijskim okruženjima. Otporan je na habanje i osigurava dugotrajnu pouzdanost, smanjujući potrebu za redovnim održavanjem i popravkama.

Prilagodljivost i sigurnost

Vis motor je opremljen naprednim sigurnosnim funkcijama koje osiguravaju bezbedan rad vrata u okruženjima gde se nalaze ljudi i oprema. Takođe, pruža mogućnost prilagođavanja podešavanja brzine i senzora kako bi se osigurala optimalna funkcionalnost i sigurnost u svakoj situaciji.

Jednostavna instalacija i upravljanje

Uz jednostavnu instalaciju i intuitivno upravljanje, Vis motor omogućava brzo i efikasno automatizovanje industrijskih segmentnih vrata na plafonu. Sa mogućnošću daljinskog upravljanja i integracijom sa sistemima pametne kuće, Vis pruža praktično rešenje za modernizaciju industrijskih prostora.

Investirajte u Vis motor i osigurajte pouzdanost, izdržljivost i sigurnost za vaša industrijska segmentna vrata na plafonu.

Specifikacija
Proizvođač
Life
Max površina (m)
35
Napajanje (V)
230
Snaga (W)
450
Obrtni moment (s)
85
Težina (Kg)
15
Toplotna zaštita (°C)
140
Radna temperatura (°C Min/Max)
-20 +50
Stepen zaštite (IP)
54
Brzina (rpm)
20
Naizmenični rad %
35
Dokumenti
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.