• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Centrala PROBO 120 za garažna vrata.

Life
Life

Centrala PROBO 120 je idealno rešenje za automatsko otvaranje i zatvaranje garažnih vrata. Pouzdana i jednostavna za korišćenje, pruža sigurnost i praktičnost svakodnevnog života. Uz PROBO 120, vaše garažno vrata će raditi besprekorno.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
RG124 DL 120
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
21 600.00 RSD
Neto cena: 18 000.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Centrala PROBO 120 za garažna vrata

Centrala PROBO 120 je visokokvalitetni sistem za upravljanje garažnim vratima koji pruža pouzdanu zaštitu i praktičnost. Sa naprednim funkcijama i pouzdanim performansama, ova centrala je idealno rešenje za upravljanje garažnim vratima u različitim okruženjima.

Pouzdana zaštita

PROBO 120 centrala pruža pouzdanu zaštitu za vaše garažne prostore. Sa sigurnosnim funkcijama kao što su enkriptovane komunikacije i višestruki nivoi autentifikacije, možete biti sigurni da su vaša garažna vrata zaštićena od neovlašćenog pristupa.

Praktično upravljanje

Osim što pruža visok nivo zaštite, PROBO 120 centrala omogućava praktično upravljanje garažnim vratima. Sa mogućnošću daljinskog upravljanja putem mobilne aplikacije ili preko web interfejsa, imate potpunu kontrolu nad otvaranjem i zatvaranjem vrata čak i kada niste kod kuće.

Jednostavna integracija

Centrala PROBO 120 se lako integriše sa postojećim sistemima za upravljanje garažnim vratima, čineći je idealnim izborom kako za nove instalacije, tako i za nadogradnju postojećih sistema. Sa intuitivnim interfejsom i podrškom za različite protokole, integracija ove centrale je brza i jednostavna.

Pouzdanost i performanse

Sa visokim standardima kvaliteta i pouzdanim performansama, PROBO 120 centrala pruža neprekidno i efikasno upravljanje garažnim vratima. Bezbednost i funkcionalnost su uvek na prvom mestu, čineći ovu centralu pouzdanim rešenjem za širok spektar primena.

Za sve one koji traže visokokvalitetno rešenje za upravljanje garažnim vratima, centrala PROBO 120 predstavlja idealan izbor. Sa kombinacijom pouzdanosti, praktičnosti i jednostavne integracije, ova centrala pruža sve što vam je potrebno za efikasno upravljanje garažnim vratima.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.