• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Probo 100 - Motor za segmentna garažna vrata

Life
Life

Probo 100 je moćan motor za segmentna garažna vrata koji će vam omogućiti jednostavno i pouzdano otvaranje i zatvaranje vrata. Sa jednostavnom instalacijom i visokim performansama, Probo 100 je idealan izbor za vašu garažu.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
PROBO 100
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
30 816.00 RSD
Neto cena: 25 680.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Probo 100 - Motor za segmentna garažna vrata ---

Robusni motor za segmentna garažna vrata

Probo 100 je visoko kvalitetni motor namenjen za pogon segmentnih garažnih vrata. Sa svojom izuzetnom pouzdanošću i dugotrajnom performansom, ovaj motor je idealan izbor za sigurno i efikasno otvaranje i zatvaranje garažnih vrata.

Pouzdanost i sigurnost

Probo 100 motor je dizajniran sa fokusom na pouzdanost i sigurnost. Sa ugrađenim sigurnosnim senzorima i pouzdanim mehaničkim komponentama, ovaj motor pruža optimalnu zaštitu od neželjenog pristupa i omogućava bezbrižno korišćenje garažnih vrata.

Jednostavna instalacija i upotreba

Instalacija Probo 100 motora je jednostavna i ne zahteva posebno tehničko znanje. Jednom kada je instaliran, motor se lako upravlja putem daljinskog upravljača ili prekidača na zidu. Intuitivno upravljanje omogućava korisnicima da bez napora kontrolišu otvaranje i zatvaranje svojih garažnih vrata.

Tihi rad i energetska efikasnost

Probo 100 motor poseduje tihi rad koji omogućava mirno okruženje prilikom otvaranja i zatvaranja garažnih vrata. Takođe, njegova energetska efikasnost doprinosi smanjenju potrošnje električne energije, čime korisnici mogu ostvariti značajne uštede na duži rok.

Dizajn koji se uklapa u svaki prostor

Sa svojim modernim i elegantnim dizajnom, Probo 100 motor se lako integriše u bilo koji prostor. Diskretno se uklapa u okolinu garaže, pružajući estetski prijatan izgled i doprinoseći celokupnom ambijentu.

Zaključak

Probo 100 motor za segmentna garažna vrata predstavlja vrhunski izbor za sve koji traže pouzdan, siguran i jednostavan način za otvaranje i zatvaranje svojih garažnih vrata. Sa svojim naprednim karakteristikama i bezbednosnim elementima, ovaj motor pruža optimalno iskustvo korišćenja uz minimalno održavanje.

Specifikacija
Proizvođač
Life
Mrežno napajanje
230V 50hZ
Max površina vrata (m2)
12
Napajanje motora (W)
24
Snaga (W)
50
Radna temperatura (° C Min / Max)
-20 do +70
Stepen zaštite (IP)
40
Naizmeničan rad (%)
40
Max visina vrata (mm)
3400
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.