• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Probo 80 Motor za garažna vrata (sa šinom)

Life
Life

Probo 80R motor je idealan izbor za otvaranje i zatvaranje segmentnih garažnih vrata. Ovaj pouzdan motor dolazi sa šinom i pruža sigurnost i praktičnost pri korišćenju garaže.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
PROBO 80 + SIN
27 792.00 RSD
Neto cena: 23 160.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Probo 80R Motor za segmentna garažna vrata (sa šinom)

Probo 80R motor je idealno rešenje za otvaranje i zatvaranje segmentnih garažnih vrata. Ovaj motor sa šinom pruža pouzdanost, sigurnost i praktičnost prilikom korišćenja.

Pouzdanost i Snaga

Motor je dizajniran da pruži pouzdan rad u svim uslovima, sa posebnim naglaskom na izdržljivost i dugotrajnu snagu. Sa Probo 80R motorom možete biti sigurni da će vaša garažna vrata raditi besprekorno svaki put.

Automatizacija i Praktičnost

Automatsko otvaranje i zatvaranje garažnih vrata omogućava vam da uštedite vreme i napor prilikom ulaska i izlaska iz garaže. Probo 80R motor pruža praktično rešenje za svakodnevnu upotrebu, čineći vaš život lakšim i udobnijim.

Sigurnost

Sigurnost je od suštinskog značaja kada je reč o garažnim vratima, i Probo 80R motor je tu da obezbedi potpunu zaštitu. Sa naprednim sigurnosnim funkcijama, možete biti sigurni da su vaša vozila i ostale stvari u garaži bezbedni od neovlašćenog pristupa.

Jednostavna Instalacija

Probo 80R motor je jednostavan za instalaciju i može se lako prilagoditi većini vrsta segmentnih garažnih vrata. Sa jasnim uputstvima za instalaciju, možete brzo i jednostavno uživati u svim prednostima ovog moćnog motora.

Zaključak

Probo 80R motor za segmentna garažna vrata sa šinom je idealno rešenje za sve koji žele kombinaciju pouzdanosti, sigurnosti i praktičnosti. Ovaj motor će unaprediti funkcionalnost vaših garažnih vrata i olakšati vam svakodnevni život.

Specifikacija
Proizvođač
Life
Max površina (m)
9
Napajanje (V)
230
Snaga (W)
80
Napajanje motora (V)
24
Sila (N)
800
Radna temperatura (°C Min/Max)
-20 +70
Stepen zaštita (IP)
20
Naizmeničan rad (%)
50
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.