• 0
  Vaša korpa
  Korpa je prazna.

Pocinkovana rampa sa rukom od 4m sa fosfornim nalepnicama bez led

Life
Life

Poboljšajte svoju kontrolu pristupa sa našom pocinkovanom rampom sa rukom od 4 metra. Sa fosfornim nalepnicama za bolju vidljivost, ova rampa je idealna za obezbeđivanje parking prostora i kontrolu pristupa.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
SET UP SU MSC 24V 4m SIVA bez led
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
153 072.00 RSD
Neto cena: 127 560.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Pocinkovana rampa sa rukom od 4m

Pocinkovana rampa sa rukom od 4m je kvalitetno i pouzdano rešenje za kontrolu pristupa vozilima na različitim lokacijama. Ova rampa je pogodna za upotrebu na parkinzima, ulazima u poslovne objekte, stambene zajednice, kao i na industrijskim i logističkim objektima.

Karakteristike proizvoda

Rampa je izrađena od visokokvalitetnog pocinkovanog čelika koji pruža izuzetnu otpornost na koroziju i dugotrajnost. Dizajnirana je sa rukom dužine 4 metra, pružajući dovoljno širine za efikasnu kontrolu prolaska vozila. Fosforni premazi na rukohvatu doprinose boljoj vidljivosti i estetskom izgledu, čineći rampu jasno uočljivom čak i u uslovima slabije osvetljenosti.

Pouzdanost i sigurnost

Ova pocinkovana rampa je konstruisana sa fokusom na pouzdanost i sigurnost. Materijali od kojih je napravljena pružaju izdržljivost u različitim vremenskim uslovima, čineći je pogodnom za spoljnu upotrebu. Ruka od 4 metra omogućava efikasnu kontrolu pristupa, dok fosforni premazi obezbeđuju bolju vidljivost, smanjujući rizik od nezgoda i oštećenja vozila prilikom korišćenja rampe.

Jednostavna montaža i održavanje

Montaža ove rampe je jednostavna i ne zahteva posebne alate ili veštine, što je čini pogodnom za postavljanje na različitim lokacijama. Pocinkovani čelik zahteva minimalno održavanje i pruža dugotrajnu zaštitu od korozije, čime se smanjuju troškovi održavanja tokom vremena.

Zaključak

Pocinkovana rampa sa rukom od 4m sa fosfornim nalepnicama pruža pouzdano rešenje za kontrolu pristupa vozilima na različitim lokacijama. Sa svojom izdržljivošću, sigurnošću i jednostavnom montažom, ova rampa predstavlja idealno rešenje za efikasnu kontrolu pristupa vozilima uz minimalno održavanje.

Specifikacija
Proizvođač
Life
Max dužina rampe (m)
4
Napajanje na struju (V)
230/50Hz
Napajanje motora (V)
24
Snaga (W)
150
Obrtni momenat (Nm)
150
Radna temperatura (°C Min/Max)
-20 +70
Stepen zaštite (IP)
44
Naizmeničan rad (%)
80
Vreme otvaranja (s)
2-6
Dokumenti
 • rg1re-24dl-srb-rampa-1.pdf
  Snimanje
 • rg1re-24dl-gb-energy-saving-srb.pdf
  Snimanje
 • supra-mb-6mt-gb-20180323-135855.pdf
  Snimanje
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.