• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Plastificirana rampa sa rukom od 4m - 230V

Life
Life

Plastificirana rampa sa rukom od 4 metra i napajanjem na 230V pruža pouzdanu kontrolu pristupa i bezbednost. Jednostavna za instalaciju i korišćenje, idealna je za upotrebu na parkinzima, stambenim zgradama i drugim objektima.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
SUPRA MB 230V - 4m
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
106 680.00 RSD
Neto cena: 88 900.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Plastificirana rampa sa rukom od 4m - 230V

Plastificirana rampa sa rukom od 4m je izuzetno praktičan proizvod koji pruža efikasno rešenje za kontrolu pristupa i upravljanje saobraćajem na različitim lokacijama. Sa svojom dužinom od 4 metra i napajanjem od 230V, ova rampa je pogodna za širok spektar primena u industrijskim, komercijalnim i javnim prostorima.

Karakteristike proizvoda

Plastificirana rampa sa rukom od 4m - 230V poseduje niz impresivnih karakteristika koje je čine pouzdanim izborom za kontrolu pristupa. Njena visoka izdržljivost, jednostavno održavanje i pouzdana performansa čine je idealnom za različite vrste okruženja.

Visoka izdržljivost

Ova rampa je izrađena od kvalitetnih materijala i plastificirana je kako bi se obezbedila dugotrajnost čak i u zahtevnim uslovima eksploatacije. Otporna je na habanje i oštećenja, što je čini idealnom za intenzivnu upotrebu na prometnim mestima.

Jednostavno održavanje

Zahvaljujući svom dizajnu, ova rampa zahteva minimalno održavanje kako bi zadržala svoj kvalitet i performanse. To je posebno važno za komercijalne i industrijske objekte gde je efikasno održavanje ključno za neprekidno funkcionisanje.

Pouzdana performansa

Sa napajanjem od 230V, ova rampa pruža pouzdanu i konstantnu performansu u svim uslovima rada. Bez obzira na opterećenje ili vremenske uslove, možete se osloniti na njenu efikasnost u kontroli pristupa i upravljanju saobraćajem.

Praktična upotreba

Pored svojih tehničkih karakteristika, plastificirana rampa sa rukom od 4m - 230V je jednostavna za instalaciju i intuitivna za upotrebu. Njena praktičnost je dodatno povećana zahvaljujući mogućnostima prilagođavanja različitim okruženjima i potrebama korisnika.

Zaključak

Ukratko, plastificirana rampa sa rukom od 4m - 230V predstavlja izvanredno rešenje za kontrolu pristupa i upravljanje saobraćajem na različitim lokacijama. Njene visoke performanse, izdržljivost i praktičnost čine je pouzdanim izborom za industrijske, komercijalne i javne prostore koji zahtevaju efikasno rešenje za kontrolu pristupa.

Specifikacija
Proizvođač
Life
Max dužina rampe (m)
4
Napajanje na struju (V)
230
Napajanje motora (V)
230
Snaga (W)
150
Obrtni momenat (Nm)
150
Radna temperatura (°C Min/Max)
-20 +70
Stepen zaštite (IP)
44
Naizmeničan rad (%)
40
Vreme otvaranja (s)
5
Dokumenti
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.