• 0
  Vaša korpa
  Korpa je prazna.

Pocinkovana rampa sa rukom od 4m sa led i fosfornim nalepnicama

Life
Life

Poboljšajte sigurnost i vidljivost na vašem parkingu uz našu pocinkovanu rampu sa ručkom od 4m, opremljenu LED osvetljenjem i fosfornim nalepnicama. Osigurajte efikasno upravljanje saobraćajem i zaštitu vozila uz našu kvalitetnu rampu.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
SET UP SU MSC 24V 4m SIVA sa led
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
174 960.00 RSD
Neto cena: 145 800.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Pocinkovana rampa sa rukom od 4m sa led i fosfornim nalepnicama

Pouzdanost i trajnost

Pocinkovana rampa sa rukom od 4m je izuzetno pouzdan proizvod koji pruža dugotrajnu sigurnost. Zahvaljujući visokokvalitetnom pocinkovanom čeliku, ova rampa je otporna na koroziju i vremenske uticaje, što je čini idealnim rešenjem za spoljašnje upotrebe. Uz to, ruka od 4 metra omogućava efikasno i praktično korišćenje, čineći ovu rampu izuzetno funkcionalnom.

LED osvetljenje

Jedna od ključnih karakteristika ove rampe je ugrađeno LED osvetljenje, koje pruža dodatnu vidljivost i bezbednost, posebno u uslovima slabog osvetljenja ili noću. LED svetla su energetski efikasna i dugotrajna, pružajući jasno osvetljenje bez značajnog uticaja na potrošnju energije.

Fosforne nalepnice

Opremljena fosfornim nalepnicama, ova rampa pruža vidljivost čak i u slučaju nestanka struje ili iznenadnih situacija. Fosforni materijal omogućava da nalepnice zadrže svetlost i oslobode je kada je potrebno, pružajući dodatnu sigurnost i orijentaciju korisnicima.

Prilagodljivost i jednostavna instalacija

Ova pocinkovana rampa sa rukom od 4m je dizajnirana sa fokusom na prilagodljivost i jednostavnu instalaciju. Sa mogućnošću prilagođavanja različitim okruženjima i potrebama, ova rampa pruža fleksibilnost u korišćenju. Pored toga, jednostavna instalacija omogućava brzo postavljanje i upotrebu bez potrebe za specijalnim alatima ili veštim tehničarima.

Zaključak

Pocinkovana rampa sa rukom od 4m sa led i fosfornim nalepnicama predstavlja vrhunski proizvod koji kombinuje pouzdanost, funkcionalnost i sigurnost. Sa visokokvalitetnim materijalima, dodatnim osvetljenjem i fosfornim nalepnicama, ova rampa pruža sveobuhvatno rešenje za spoljašnje upotrebe, obezbeđujući siguran prolaz i orijentaciju u različitim uslovima. Uz svoju prilagodljivost i jednostavnu instalaciju, ova rampa predstavlja idealno rešenje za različite potrebe i zahteve korisnika.

Specifikacija
Proizvođač
Life
Max dužina rampe (m)
4
Napajanje na struju (V)
230/50Hz
Napajanje motora (V)
24
Snaga (W)
150
Obrtni momenat (Nm)
150
Radna temperatura (°C Min/Max)
-20 +70
Stepen zaštite (IP)
44
Naizmeničan rad (%)
80
Vreme otvaranja (s)
2-6
Dokumenti
 • rg1re-24dl-srb-rampa-1.pdf
  Snimanje
 • rg1re-24dl-gb-energy-saving-srb.pdf
  Snimanje
 • supra-mb-6mt-gb-20180323-135855.pdf
  Snimanje
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.