• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Plastificirana rampa sa rukom od 3m - 230V

Life
Life

Plastificirana rampa sa rukom od 3m je idealna za kontrolu pristupa i upravljanje saobraćajem. Sa napajanjem od 230V, ova rampa je pouzdana i pogodna za različite vrste objekata. Osigurajte efikasnu kontrolu pristupa uz ovaj kvalitetan proizvod.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
SUPRA MB 230V - 3m
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
99 360.00 RSD
Neto cena: 82 800.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Plastificirana rampa sa rukom od 3m - 230V

Plastificirana rampa sa rukom od 3m - 230V je visokokvalitetna i pouzdana rampa koja je pogodna za širok spektar primena. Sa svojom dužinom od 3 metra i napajanjem od 230V, ova rampa pruža efikasno rešenje za kontrolu pristupa i upravljanje saobraćajem na različitim mestima kao što su parking prostori, stambene zajednice, poslovni kompleksi i javne ustanove.

Pouzdanost i Bezbednost

Plastificirana rampa sa rukom od 3m - 230V je konstruisana sa fokusom na pouzdanost i bezbednost. Sa visokokvalitetnim materijalima i pažljivom izradom, ova rampa pruža dugotrajnu performansu uz minimalnu potrebu za održavanjem. Takođe, integrisani bezbednosni mehanizmi osiguravaju siguran rad i sprečavaju neovlašćeni pristup.

Jednostavna Instalacija i Upotreba

Instalacija ove rampe je jednostavna i brza, što je čini idealnim izborom za različite vrste objekata. Pored toga, intuitivno upravljanje omogućava jednostavnu upotrebu kako za korisnike, tako i za operatere. Sa mogućnošću podešavanja brzine podizanja i spuštanja, ova rampa pruža fleksibilnost prilagođavanja specifičnim potrebama i okolnostima.

Robusna Konstrukcija

Plastificirana rampa sa rukom od 3m - 230V je izrađena sa izdržljivim materijalima i ima robustnu konstrukciju koja može izdržati intenzivnu upotrebu i različite vremenske uslove. Otporna na koroziju i habanje, ova rampa je dizajnirana da pruži dugotrajan performans bez gubitka funkcionalnosti ili estetike.

Zaključak

Uz svoju visoku pouzdanost, bezbednost, jednostavnu instalaciju i upotrebu, kao i robusnu konstrukciju, plastificirana rampa sa rukom od 3m - 230V je idealno rešenje za efikasnu kontrolu pristupa i upravljanje saobraćajem na različitim lokacijama. Bez obzira da li je potrebna za parking prostor, stambenu zajednicu, poslovni kompleks ili javnu ustanovu, ova rampa pruža visok nivo performanse i funkcionalnosti.

Specifikacija
Proizvođač
Life
Max dužina rampe (m)
3
Napajanje na struju (V)
230
Napajanje motora (V)
230
Snaga (W)
150
Obrtni momenat (Nm)
150
Radna temperatura (°C Min/Max)
-20 +70
Stepen zaštite (IP)
44
Naizmeničan rad (%)
40
Vreme otvaranja (s)
5
Dokumenti
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.