• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Četvorokanalni daljinski upravljač sa 4 tastera

Life
Life

Upoznajte naš četvorokanalni daljinski upravljač sa 4 tastera, Fido4! Kontrolišite četiri uređaja sa jednog mesta uz pouzdanost i jednostavnost korišćenja. Uživajte u praktičnosti i efikasnosti uz Fido4.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
FIDO4
3 456.00 RSD
Neto cena: 2 880.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Daljinski upravljač četvorokanalni sa 4 tastera

Ovaj četvorokanalni daljinski upravljač sa 4 tastera pruža praktično rešenje za kontrolu različitih uređaja sa udaljenosti. Sa četiri tastera za različite kanale, omogućava vam da jednostavno upravljate sa više uređaja koristeći samo jedan daljinski upravljač.

Karakteristike proizvoda

Ovaj daljinski upravljač je kompaktan i lagan, što ga čini pogodnim za svakodnevnu upotrebu. Sa četiri tastera jasno označena za svaki kanal, omogućava jednostavno prebacivanje između različitih uređaja. Takođe, ergonomski dizajniran oblik pruža udobno držanje i korišćenje.

Pouzdanost i praktičnost

Fido4 daljinski upravljač je pouzdan proizvod koji pruža jednostavno upravljanje četiri različita uređaja bez napora. Sa dometom signala koji obezbeđuje efikasno funkcionisanje čak i na udaljenosti, ovaj daljinski upravljač je praktično rešenje za svakodnevnu upotrebu u domu, kancelariji ili bilo kom drugom okruženju.

Jednostavno korišćenje

Sa samo četiri tastera, ovaj daljinski upravljač je veoma jednostavan za korišćenje i ne zahteva komplikovane postavke ili podešavanja. Jednostavno uparivanje sa različitim uređajima omogućava vam da brzo pređete sa upravljanja jednim uređajem na drugi, pružajući vam praktično i intuitivno iskustvo upravljanja.

Zaključak

Fido4 daljinski upravljač četvorokanalni sa 4 tastera je pouzdan, praktičan i jednostavan za korišćenje proizvod koji vam omogućava da kontrolišete četiri različita uređaja sa udobnošću i efikasnošću. Sa svojim kompaktnim dizajnom i intuitivnim tasterima, ovo je idealno rešenje za svakoga ko želi praktičan daljinski upravljač za svakodnevnu upotrebu.

Specifikacija
Proizvođač
Life
Broj kanala
4
Frekvencija:
433,92 MHz
Snaga
1 mW
Kodiranje
64 bita
Napajanje
12 V
Max temperatura
55°C
Domet
150-200m
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.