• 0
  Vaša korpa
  Korpa je prazna.

AC4 full set (elektro motor za klizne kapije do 400 kg)

Life
Life

AC4 full set je savršen izbor za automatizaciju kliznih kapija do 400 kg. Sa pouzdanim elektro motorom i kompletnim setom, omogućava jednostavnu instalaciju i sigurno korišćenje. Automatizujte svoje kapije na efikasan i pouzdan način.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
AC4 R 230V
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
47 520.00 RSD
Neto cena: 39 600.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

AC4 full set (elektro motor za klizne kapije do 400 kg)

AC4 full set je visokokvalitetni elektro motor namenjen za pokretanje kliznih kapija koje teže do 400 kg. Ovaj set je idealan izbor za privatne kuće, poslovne objekte, farme ili industrijske prostore.

Karakteristike proizvoda

AC4 full set se ističe po svojim brojnim karakteristikama koje ga čine pouzdanim i efikasnim rešenjem za automatizaciju kliznih kapija. Neke od ključnih karakteristika uključuju:

 • Snaga: Elektro motor AC4 full set poseduje dovoljno snage da bez problema pokreće klizne kapije teške do 400 kg.
 • Bezbednost: Ugrađeni senzori za zaustavljanje u slučaju prepreka pružaju dodatni nivo bezbednosti kako bi se sprečile povrede i oštećenja.
 • Pouzdanost: Kvalitetni materijali i izdržljiva konstrukcija osiguravaju pouzdan rad u različitim vremenskim uslovima.
 • Jednostavna instalacija: Set dolazi sa jasnim uputstvima za instalaciju, što olakšava postavljanje elektro motora čak i osobama koje nemaju prethodnog iskustva.
 • Prilagodljivost: AC4 full set je dizajniran da bude kompatibilan sa različitim vrstama kliznih kapija, pružajući fleksibilnost pri odabiru kapija.

Benefiti AC4 full set-a

Kupovinom AC4 full set elektro motora za klizne kapije do 400 kg, korisnici dobijaju niz benefita koji unapređuju funkcionalnost i sigurnost njihovih kapija:

 • Povećana sigurnost: Ugrađeni senzori za zaustavljanje štite korisnike od povreda i oštećenja kapija.
 • Pouzdan rad: Visokokvalitetni materijali osiguravaju dugotrajan i pouzdan rad elektro motora.
 • Jednostavno upravljanje: Mogućnost daljinskog upravljanja omogućava korisnicima da lako kontrolišu otvaranje i zatvaranje kapija sa udobnosti svog vozila ili objekta.
 • Poboljšana praktičnost: Automatizacija kliznih kapija čini njihovo korišćenje praktičnijim i efikasnijim, posebno u slučajevima čestog prolaza vozila ili pešaka.
 • Estetski izgled: Eliminacija potrebe za ručnim otvaranjem i zatvaranjem kapija doprinosi estetskom izgledu objekta.

Instalacija i održavanje

Instalacija AC4 full set elektro motora je jednostavna uz priložena uputstva i osnovno alat. Redovno održavanje elektro motora je ključno za produženje veka trajanja i očuvanje performansi. Preporučuje se redovno podmazivanje delova, provera stanja senzora i čišćenje sistema kako bi se osigurala pouzdanost i bezbednost.

Zaključak

AC4 full set elektro motor za klizne kapije do 400 kg predstavlja izuzetno pouzdano rešenje koje pruža sigurnost, praktičnost i estetski izgled. Sa svojim naprednim karakteristikama i beneficijama, ovaj set je idealan izbor za sve koji žele da automatizuju svoje klizne kapije na efikasan i pouzdan način.

Specifikacija
Proizvođač
Life
Max težina kapije (kg)
400
Napajanje (V / a.c. )
230
Snaga (W)
250
Potisak (N)
500
Naizmeničan rad (%)
35
Stepen zaštite (IP)
44
Vreme otvaranja m/min.
10
Dokumenti
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.