• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Angrenaj reduktora kompatibilan sa barijerama LIFE SUPRA, 5RI3140000

Life
Life

Angrenjažni reduktor kompatibilan sa preprekama LIFE SUPRA, 5RI3140000. Udobno i sigurno prilagođava barijere uz visok kvalitet i pouzdanost.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
LIFE Rezervni delo za Rampu
14 150.00 RSD
Neto cena: 11 791.67 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Angrenaj reduktora kompatibilan sa barijerama LIFE SUPRA, 5RI3140000 ---

Opis proizvoda

Angrenaj reduktora je ključni deo sistema barijere LIFE SUPRA koji omogućava glatko i pouzdano otvaranje i zatvaranje barijere. Ovaj angrenaj je posebno dizajniran da bude kompatibilan sa modelom barijere 5RI3140000, pružajući optimalno performanse i dugotrajnost.

Karakteristike proizvoda

Angrenaj reduktora je napravljen od visokokvalitetnih materijala koji obezbeđuju pouzdanu funkcionalnost u različitim uslovima rada. Zahvaljujući preciznoj izradi i pažljivo odabranim komponentama, ovaj angrenaj pruža izuzetnu efikasnost i dugotrajnost.

Kompatibilnost

Ovaj angrenaj reduktora je posebno dizajniran da bude kompatibilan sa barijerama LIFE SUPRA, a posebno sa modelom 5RI3140000. Bezbedno se uklapa i funkcioniše u skladu sa specifikacijama ove barijere, pružajući savršeno rešenje za održavanje njenog optimalnog performansa.

Uputstvo za montažu

Montaža angrenaja reduktora je jednostavna i zahteva osnovno tehničko znanje. Uputstvo za montažu pruža detaljne korake i smernice kako pravilno instalirati angrenaj, čime se osigurava sigurno i efikasno funkcionisanje sistema barijere.

Zaključak

Angrenaj reduktora kompatibilan sa barijerama LIFE SUPRA, model 5RI3140000, predstavlja pouzdan i efikasan deo sistema barijere. Sa visokim standardima izrade i kompatibilnošću sa specifičnim modelom, ovaj angrenaj pruža sigurnost i dugotrajnost u radu barijere.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.