• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Transformator motorizacije, kompatibilan sa Life automatizacijom kapije, 5RI1890000

Life
Life

Transformator motorizacije 5RI1890000 je idealan dodatak za Life automatizaciju kapije. Kompatibilan je sa različitim motorima i omogućava pouzdan rad sistema. Osigurava bezbedno i efikasno funkcionisanje automatizovane kapije.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
LIFE TRAFO
8 205.00 RSD
Neto cena: 6 837.50 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Transformator motorizacije kompatibilan sa Life automatizacijom kapije

Ovaj transformator motorizacije je savršen dodatak vašem sistem automatizacije kapije, posebno ako koristite Life automatizaciju kapije. Sa modelom 5RI1890000, moći ćete da obezbedite pouzdanu i efikasnu snagu za motorizaciju vaše kapije.

Karakteristike proizvoda

Ovaj transformator motorizacije ima nekoliko impresivnih karakteristika koje ga čine idealnim izborom za vaš sistem automatizacije kapije. Neki od ključnih detalja uključuju:

  • Visok kvalitet izrade
  • Kompatibilnost sa Life automatizacijom kapije
  • Pouzdana snaga za motorizaciju kapije
  • Jednostavna instalacija
  • Dugotrajna performansa

Kako funkcioniše

Ovaj transformator motorizacije radi tako što pretvara ulazni električni napon u odgovarajuću snagu potrebnu za pokretanje motora kapije. Sa svojom pouzdanom performansom, omogućava glatko i efikasno otvaranje i zatvaranje kapije, pružajući vam praktično i jednostavno iskustvo korišćenja.

Instalacija

Instalacija ovog transformatora motorizacije je jednostavna i ne zahteva posebno tehničko znanje. Uz detaljno uputstvo za instalaciju koje dolazi uz proizvod, moći ćete brzo i lako da povežete transformator sa vašim sistemom automatizacije kapije. Takođe, ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, naš tim za podršku je tu da vam pruži asistenciju u svakom koraku procesa instalacije.

Zaključak

Ukoliko želite da unapredite performanse svog sistema automatizacije kapije, ovaj transformator motorizacije je odličan izbor. Sa svojom kompatibilnošću sa Life automatizacijom kapije, visokim kvalitetom izrade i pouzdanom snagom, pružiće vam sigurnost i praktičnost u korišćenju. Nabavite svoj transformator motorizacije već danas i uživajte u efikasnom radu vaše automatizovane kapije.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.