• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Daljinski upravljač trokanalni sa 2 tastera

Life
Life

Trokanalni daljinski upravljač sa 2 tastera omogućava vam da udobno upravljate različitim uređajima iz udobnosti svog kauča. Jednostavan za korišćenje i idealan za upravljanje različitim elektronskim uređajima.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
DREAM
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
2 592.00 RSD
Neto cena: 2 160.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Daljinski upravljač trokanalni sa 2 tastera za praktično upravljanje

Daljinski upravljač trokanalni sa 2 tastera je visokokvalitetni uređaj koji omogućava jednostavno upravljanje različitim elektronskim uređajima. Sa svojim kompaktnim dizajnom i intuitivnim tasterima, ovaj daljinski upravljač je idealan za korišćenje u domaćinstvu, kancelariji ili bilo kom drugom okruženju.

Karakteristike proizvoda

Ovaj trokanalni daljinski upravljač poseduje 2 tastera koji omogućavaju upravljanje sa tri različite funkcije. Sa svojom jednostavnom konfiguracijom i pouzdanim performansama, ovaj uređaj je pogodan za različite potrebe upravljanja električnim uređajima.

Pouzdanost i praktičnost

Sa svojom pouzdanom bežičnom tehnologijom, ovaj daljinski upravljač omogućava praktično upravljanje uređajima iz udobnosti vašeg kauča, radnog stola ili bilo kog drugog mesta. Bez obzira da li želite da upravljate televizorom, klima uređajem, osvetljenjem ili bilo kojim drugim uređajem, ovaj daljinski upravljač će vam omogućiti da to uradite sa lakoćom.

Jednostavna upotreba

Sa svojim intuitivnim tasterima i jednostavnom konfiguracijom, ovaj daljinski upravljač je veoma jednostavan za upotrebu. Samo jednim pritiskom na odgovarajući taster možete kontrolisati različite funkcije uređaja, čime se olakšava svakodnevni život i čini ga efikasnijim.

Zaključak

Daljinski upravljač trokanalni sa 2 tastera je praktičan i pouzdan uređaj koji će vam omogućiti da jednostavno upravljate različitim elektronskim uređajima. Sa svojim kompaktnim dizajnom, jednostavnom upotrebom i pouzdanim performansama, ovaj daljinski upravljač će postati neizostavan deo vašeg svakodnevnog života.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.