• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Armor UNI 24V zglobni (elektro motor za krilne kapije)

Life
Life

Automatizacija krilnih kapija postaje jednostavna uz Armor elektromehanički pogon od 24V d.c. LIFE vam donosi visok nivo kvaliteta, dizajna i funkcionalnosti. Uz jednostavnu instalaciju i intuitivno uputstvo, otvorite novo poglavlje u kućnoj automatizaciji.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
Armor uni 24V
Očekivani rok isporuke:
1-3 radnih dana
69 408.00 RSD
Neto cena: 57 840.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Automatizacija krilnih kapija za jednostavnu i efikasnu kućnu automatizaciju

Life nudi nove mogućnosti u svetu automatizacije, čak i u oblasti motora za krilne kapije. Armor je spektar elektromehaničkih pogona na zglob nudi široku mogućnost izbora verzija od 24V d.c. Ovaj motor je plod projekcije i realizacije visokog nivoa, u skladu sa savremenim standardima kvaliteta, dizajna i funkcionalnosti. Otkrijte prednosti ovog i drugih proizvoda LIFE i otvorite novo poglavlje u kućnoj automatizaciji.

Jednostavna instalacija za momentalnu automatizaciju

Sam sklop ovog motora čini jednostavnijom instalaciju digitalnih prekidača, fotoćelija, i transpondera i drugih uređaja za upravljanje. Samo tri koraka su potrebna za instalaciju. Ovo je pametna sprava koja je u svakoj situaciji u stanju da pruži rešenje eventualnih problema nastalih prilikom instalacije ili korišćenja. Uputstvo za montažu je jasno, jednostavno i intuitivno, čime će montaža biti brza i efikasna. Sa kvalitetom, dizajnom i ostalim uslugama iz LIFE-a, dostićete najviše tehničke standarde i bićete prezadovoljni.

Uputstvo za ugradnju dvokrilnih kapija na 24V

Za ugradnju dvokrilnih kapija na 24V, Armor elektromehanički pogon nudi jednostavno rešenje uz visok nivo kvaliteta, dizajna i funkcionalnosti. Uputstvo za ugradnju pruža jasne i precizne korake kako biste brzo i efikasno realizovali instalaciju. Sa samo tri koraka potrebnih za instalaciju, ovaj motor omogućava momentalnu automatizaciju vaših dvokrilnih kapija. Iskoristite mogućnosti koje vam pruža LIFE i unapredite funkcionalnost i bezbednost vašeg doma.

Specifikacija
Proizvođač
Life
Max težina kapije (kg)
200
Max dužina (m)
2
Napajanje (V)
24
Snaga (W)
40
Obrtni moment (Nm)
170
Radna temperatura (°C Min/Max)
-20 +70
Stepen zaštita (IP)
44
Naizmeničan rad (%)
80
Vreme otvaranja 90° (s)
14
Dokumenti
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.