• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

ERGO full set ( podzemni elektro motor za krinle kapije)

Life
Life

Opremite svoju kapiju inovativnim ERGO full set-om, koji uključuje podzemni elektromotor. Uživajte u praktičnom i elegantnom rešenju za automatsko otvaranje i zatvaranje kapije.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Life
Šifra proizvoda:
ERGO
142 992.00 RSD
Neto cena: 119 160.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

ERGO kompletni set za podzemni elektro motor za krilne kapije

ERGO kompletni set predstavlja vrhunsko rešenje za automatizaciju krilnih kapija. Ovaj podzemni elektro motor omogućava jednostavno otvaranje i zatvaranje kapija, pružajući sigurnost i praktičnost korisnicima.

Karakteristike proizvoda

ERGO full set za podzemni elektro motor za krilne kapije sadrži sve potrebne komponente za brzu i efikasnu instalaciju. Ovaj set uključuje visokokvalitetan elektro motor, kontrolnu jedinicu, daljinski upravljač, kao i sve potrebne montažne elemente.

Prednosti ERGO kompletnog seta

Instalacija ERGO kompletnog seta je jednostavna i brza, što omogućava korisnicima da uživaju u automatizaciji svojih kapija veoma brzo nakon kupovine. Ovaj set obezbeđuje pouzdan rad i dugotrajnost, smanjujući potrebu za održavanjem.

ERGO elektro motor za krilne kapije pruža visok nivo sigurnosti, sa mogućnošću podešavanja brzine i snage otvaranja kapija. Takođe, ovaj set omogućava integraciju sa postojećim sistemima za kontrolu pristupa i daljinsko upravljanje, što dodatno povećava praktičnost korišćenja.

Zašto odabrati ERGO full set?

ERGO kompletni set za podzemni elektro motor za krilne kapije predstavlja idealno rešenje za sve koji žele da unaprede funkcionalnost svojih kapija. Sa visokim nivoom pouzdanosti, sigurnosti i praktičnosti, ovaj set pruža vrhunsko iskustvo korišćenja.

Ne samo da omogućava jednostavno otvaranje i zatvaranje kapija, već i doprinosi estetici prostora zahvaljujući svom diskretnom dizajnu koji se savršeno uklapa u okolinu. ERGO full set predstavlja investiciju u udobnost i sigurnost vašeg doma ili poslovnog prostora.

Specifikacija
Proizvođač
Life
Max težina kapije (kg)
700
Max dužina (m)
3
Napajanje (V / a.c. )
230
Snaga (W)
350
Stepen zaštite (IP)
IP67
Naizmeničan rad (%)
35
Vreme otvaranja 90° (s)
18 do 20
Obrtni momenat
400
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.