• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Segmentna garažna vrata, bele ili alu sive boje, 3000x2250

Odri el Doors
Odri el Doors

Segmentna garažna vrata u beloj ili alu sivoj boji, dimenzija 3000x2250. Obezbedite sigurnost i estetiku za vašu garažu sa našim kvalitetnim vratima.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Odri el Doors
Šifra proizvoda:
stari
136 920.00 RSD
Neto cena: 114 100.00 RSD
Komad (kom)
Komad (kom)
Opis proizvoda

Segmentna garažna vrata za vaš dom ---

Opis proizvoda

Segmentna garažna vrata su praktično i estetski prihvatljivo rešenje za vašu garažu. Ova vrata su dostupna u beloj boji, kao i u aluminijum sivoj nijansi, sa dimenzijama 3000x2250. Bez obzira da li želite da osvežite izgled vaše garaže ili da unapredite funkcionalnost prostora, segmentna garažna vrata su odličan izbor.

Kvalitet materijala

Naša segmentna garažna vrata se izrađuju od visokokvalitetnih materijala kako bi pružila optimalnu izdržljivost i sigurnost. Bela boja vrata pruža klasičan izgled, dok aluminijumska siva boja donosi moderan i elegantan izgled garaže.

Dimenzije

Dimenzije ovih vrata su 3000x2250, što ih čini pogodnim za većinu standardnih garaža. Ukoliko imate specifične zahteve za dimenzije, kontaktirajte nas kako bismo pronašli rešenje koje odgovara vašim potrebama.

Montaža i održavanje

Montaža segmentnih garažnih vrata je brza i jednostavna, a naš tim stručnjaka će vam pružiti sve potrebne informacije i podršku tokom procesa instalacije. Održavanje ovih vrata je minimalno zahvaljujući kvalitetnim materijalima od kojih su napravljena.

Zaključak

Segmentna garažna vrata bele ili alu sive boje sa dimenzijama 3000x2250 su idealno rešenje za vašu garažu. Njihova kombinacija izdržljivosti, estetike i praktičnosti ih čini odličnim izborom za svaki dom.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.