Korpa

Signalna lampa 230V - Sun Led

Life

Šifra: SPL 230V

3.024,00 RSD
Na stanju
Dodaj u korpu
Broj telefona063/512-572

Instalacija u trenu

LIFE je projektovao novo svetlo u lini proizvoda za "kućnu automatizaciju". Splendor nije obična signalna lampa nego je moderan uređaj koji je ulazi u sastav kućne rasvete. Ovaj uređaj, koji je u stanju da odoli vremenu i vremenskim nepogodama, se sa lakoćom instalira i ima moderan dizajn koji će ulepšati dvorište, dajući mu šarm i funkcionalnost- To je još jedna sjajna ideja LIFE-am za jednostavniji, lepši, i udobniji život. Ideja splendor je nastala nakon mukotrpnog proučavanja izvora svetlosti da bi se poboljšala rasveta, pazeći na zaštitu i dobrobit okoline i vodeći računa o dizajnu i izboru materrijala korišćenih za realizaciju proizvoda nije štetan. Osim što je opremljen kompletnim i jednostavnim uputstvima za upotrebu, Splendor je projektovan za brzu instalaciu u bilo kojoj situaciji. Njegov originalni izgled se savršeno uklapa sa spoljašnošću kuće sa ostalim LIFE proizvodima. I u slučaju da Van nešto zatreba, Life je spremio niz prilagođenih usluga; još jedna od prednosti proizvoda LIFE.

 

Sigurnost u datom trenutku

Ko želi ići u korak s vremenom, bira Life. Novi proizvod napredne tehnologije sa čitavim spektrom modernih rešenja pojavio se na tržištu. VISIO uređaj za detekciju pokreta, sačinjen od fotoćelija sinhronizpvanih na relej, i sva njegova prateća oprema predstavljaju novu polaznu tačku u ovoj oblasti kad je u pitanju efikasnost, fleksibilnost, sigurnost i jednostavnost korišćenja. S proizvodima iz linije Life ućete u novu eru automatizacije.

 

Posebni materijali i originalni proizvod

Kvalitet proizvoda life počinje već u fazi same projekcije i traje veoma dugo. Barijere su izdržljive i lepe, a elektronika ima je zaštićena od kiše i vlage dvostrukim kućištem.  Držači su napravljeni od čvrstog aluminijuma velike gustine i opremljeni patentiranim sistemom Life koji dopušta prilagodljivost fotoćelija na +/- 17 °. Smešteni u aluminijumski oklop. S prednjom stranom od čvrstog polikarbonata, prekidači na dugme ili na dodir garantuju maksimalnu sigurnost.

Komentari
Budite prvi koji će napisati komentar za ovaj proizvod.
Napiši komentar

Prijava za newsletter

0
idi gore