Korpa

Plastificirana rampa sa rukom od 5m sa fosfornim nalepnicama bez led

Life

Šifra: SET UP 5 24V CRVENA - bez led

133.776,00 RSD
Na stanju
Dodaj u korpu
Broj telefona063/512-572
Max dužina rampe (m) 5
Napajanje na struju (V) 230/50Hz
Napajanje motora (V) 24
Snaga (W) 150
Obrtni moment (Nm) 150
Radna temperatura (°C Min/Max) -20 +70
Stepen zaštite (IP) 44
Naizmeničan rad (%) 80
Vreme otvaranja (s) 2-6

Automatska rampa SUPRA

Od novog lidera u oblasti automatizacije, novi asortiman parking rampi:  LIFE  Vam predstavlja novi model SUPRA. U verziji sa motorom na 24 VDC, sa rukom do 5 m, ova porodica elektromehanickih aktuatatora nudi široku mogucnost izbora i inženjering, obracajuci pažnju na svaki detalj, da bi izrazila najnapredniji nivo kvaliteta, funkcionalnosti i estetike koji su danas dostupni.

Supra se zalaže za bolji kvalitet , pa cak i više pažnje posvecuje detaljima . To je razlog zašto je školjka od pocinkovane strukture dobila oklop od cvrste plastike otporne na udarce , inspirisana svetom automobila . LIFE pravi razliku i uvodi model Supra : ” diva ” na sceni automatizacije parking barijera . Moc i kontrola,  odeveni sa istom elegancijom i u  klasi  najprestižnijih automobila na tržištu .

Sve funkcije parking rampe se mogu programirati po volji , u skladu sa specificnim potrebama i zahtevima . Kontrolni panel , savršeno integrisan i zašticen kucištem je lako dostupan  i  izuzetno intuitivan . Osim toga , postoje dve podrazumevane opcije programa vec postavljene , koje omogucavaju  korišcenje sistema odmah posle instalacije .

DIGITAL LIFE TECHNOLOGY  protokol i interfejs olakšavaju instaliranje fotocelija , transpondera , digitalnog selektora i drugih komandnih uredjaja . Nove komponente su odmah prepoznate , zahvaljujuci  ” plug and play ” sistemu.  Zato sistem može da se ažurira i proširi u bilo koje vreme . Samo tri koraka su neophodna za konfigurisanje instalacije : pametan  instrument koji je uvek u stanju da  odgovori na sve zahteve  i potrebe korisnika.  Jasno, jednostavno i intuitivno uputstvo za sklapanje i  upotrebu  pomaže i da se smanji vreme instalacije. Sa LIFE kvalitetom, dizajnom i  i prilagodjenim  uslugama , Vi cete dostici najviši nivo tehnickog  zadovoljstva.

Dodir jednostavnosti

Sve funkcije parking rampe se mogu programirati po volji, u skladu sa specifičnim potrebama i zahtevima korisnika. Kontrolni panel savršeno integrisan i zaštićen je lako dostupan i veoma jednostavan za koriščenje. Osim toga dve podrazumevane opcije programa su već instalirane omogućavajući trenutnu upotrebu odmah nakon instalacije.

Komentari
Budite prvi koji će napisati komentar za ovaj proizvod.
Napiši komentar

Prijava za newsletter

0
idi gore