Korpa

Plastificirana rampa sa rukom od 3m sa fosfornim nalepnicama bez led

Life

Šifra: SET UP 3 24V CRVENA - bez led

120.384,00 RSD
Na stanju
Dodaj u korpu
Broj telefona063/512-572
Max dužina rampe (m) 3
Napajanje na struju (V) 230/50Hz
Napajanje motora (V) 24
Snaga (W) 150
Obrtni momenat (Nm) 150
Radna temperatura (°C Min/Max) -20 +70
Stepen zaštite (IP) 44
Naizmeničan rad (%) 80
Vreme otvaranja (s) 2-6

Automatska rampa SUPRA

Od novog lidera u oblasti automatizacije, novi asortiman parking rampi:  LIFE  Vam predstavlja novi model SUPRA. U verziji sa motorom na 24 VDC, sa rukom do 5 m, ova porodica elektromehanickih aktuatatora nudi široku mogucnost izbora i inženjering, obracajuci pažnju na svaki detalj, da bi izrazila najnapredniji nivo kvaliteta, funkcionalnosti i estetike koji su danas dostupni.

Supra se zalaže za bolji kvalitet , pa cak i više pažnje posvecuje detaljima . To je razlog zašto je školjka od pocinkovane strukture dobila oklop od cvrste plastike otporne na udarce , inspirisana svetom automobila . LIFE pravi razliku i uvodi model Supra : ” diva ” na sceni automatizacije parking barijera . Moc i kontrola,  odeveni sa istom elegancijom i u  klasi  najprestižnijih automobila na tržištu .

Sve funkcije parking rampe se mogu programirati po volji , u skladu sa specificnim potrebama i zahtevima . Kontrolni panel , savršeno integrisan i zašticen kucištem je lako dostupan  i  izuzetno intuitivan . Osim toga , postoje dve podrazumevane opcije programa vec postavljene , koje omogucavaju  korišcenje sistema odmah posle instalacije .

DIGITAL LIFE TECHNOLOGY  protokol i interfejs olakšavaju instaliranje fotocelija , transpondera , digitalnog selektora i drugih komandnih uredjaja . Nove komponente su odmah prepoznate , zahvaljujuci  ” plug and play ” sistemu.  Zato sistem može da se ažurira i proširi u bilo koje vreme . Samo tri koraka su neophodna za konfigurisanje instalacije : pametan  instrument koji je uvek u stanju da  odgovori na sve zahteve  i potrebe korisnika.  Jasno, jednostavno i intuitivno uputstvo za sklapanje i  upotrebu  pomaže i da se smanji vreme instalacije. Sa LIFE kvalitetom, dizajnom i  i prilagodjenim  uslugama , Vi cete dostici najviši nivo tehnickog  zadovoljstva.

Dodir jednostavnosti

Sve funkcije parking rampe se mogu programirati po volji, u skladu sa specifičnim potrebama i zahtevima korisnika. Kontrolni panel savršeno integrisan i zaštićen je lako dostupan i veoma jednostavan za koriščenje. Osim toga dve podrazumevane opcije programa su već instalirane omogućavajući trenutnu upotrebu odmah nakon instalacije.

SUPRA mb 6Mt 24Vdc RG1RE 24DL

INSTRUKCIJE I UPOZORENJA ZA INSTALACIJU,KORIŠĆENJE I ODRŽAVANJE.

Komentari
Budite prvi koji će napisati komentar za ovaj proizvod.
Napiši komentar

Prijava za newsletter

0
idi gore